Maminka.czVýbavička pro miminko

GALERIE: 35 nejstylovějších kočárků sezóny. Jaké odstíny vedou a v čem vozí své děti celebrity?

Dita Mrázková 31.  10.  2021
Ještě nemáte vybraný ten správný kočárek pro své miminko? A na co kladete ten největší důraz? Je to design, cena, praktičnost, nebo všechno dohromady? Inspiraci najdete v naší galerii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vybrat ten správný není úplně jednoduché. Je potřeba myslet především na to, kam s kočárkem nejčastěji budete vyrážet. 

Klepněte pro větší obrázek

Pokud žijete ve městě, kde budete využívat městskou hromadnou dopravu, zohledněte při výběru váhu kočárku a manipulaci s ním, především možnost lehce jej složit.

V případě, že s dítětem budete chodit raději do přírody, je vhodnější koupit kočárek terénní, navíc s většími koly.

VIDEO: Testujeme kočárek

Letos jsou nejvíce in přírodní zemité barvy jako sytě žlutá, lahvově zelená, oranžová, hnědá či černá klasika. 

Maminky, které se těší na narození děvčátka, sahají poslední dobu po typicky růžovém odstínu. Co naplat, že tatínkové se moc radostně netváří, růžová je zkrátka zase v kurzu!

Při výběru kočárku je důležité zaměřit se také na bezpečí dítěte, způsob odpružení, příslušenství, skladnost a cenu. Pokud chcete ušetřit, můžete si ten pravý kočárek vybrat na bazaru.

GALERIE: 30 retro kočárků, které vykouzlí na tváři úsměv i údiv

A co ty, jež cenu řešit nemusí? Například dědička Formule 1 Tamara Ecclestone zvolila pro svou dcerku kočárek v hodnotě 5200 liber, což je v přepočtu téměř 160 tisíc korun. Není se čemu divit, kočárek zdobily pravé krystaly Swarovski.

Klepněte pro větší obrázek

Modelka Kylie Jenner zvolila luxus v podobě kočárku značky Fendi. Podobná "vozítka" se pohybují kolem 12 tisíc dolarů, nutno ovšem podotknout, že účel plní úplně stejně jako kočárky podobných cen v korunách...

Klepněte pro větší obrázek

Tak přejeme dobrou volbu a co nejvíce příjemných chvilek s vaším děťátkem v tom nejúžasnějším dopravním prostředku.

Témata: Galerie, Novorozenec, Miminko, Praktické rady, Instagram, Cestování, Kočárek, Maminka cestuje, Výbavička pro miminko, Styl, Trendy, Výbava, Nákupy, kočárky, Swarovski, Kylie Jenner, Tamara Ecclestone, Sezóna, Fendi, Praktičnost, Odstín, Gal, Kylie Jennerová, Krystal, Dědička, Kočárky na Heureka.cz