Maminka.czGalerie

Galerie: 40 letních tipů na dokonalé outfity pro všechny cool mámy

Simona Procházková 9.  6.  2021
Každá máma dobře ví, že v případě oblékání na procházky s kočárkem nebo výpravy s dětmi do parku či na hřiště platí, hlavně pohodlně a prakticky. Pokud ale zároveň nehodláte rezignovat na to, jak vypadáte a co nosíte, tady je inspirace.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jaké jsou vaše požadavky na oblečení, když se chystáte ven s dětmi? Obléknout se během pár minut, moc nad výběrem modelů a jejich kombinací nepřemýšlet a cítit se dobře za každé situace. I když se třeba trochu zapotíte, až budete zdolávat s kočárkem polní cestu, honit rozdováděnou ratolest nebo jí pomáhat na klouzačku či prolézačku.

VIDEO: Jaké prádlo nosit pod letní šaty?

Stačí vám pár základních a univerzálních kousků, ze kterých dokážete během chvilky vykouzlit hezký a zároveň praktický vycházkový outfit. V šatníku by vám neměla chybět volná trička, džínové kraťasy, lněné nebo plátěné tříčtvrťáky, pohodlná sukně, delší tunika a kardigan a samozřejmě jednoduché letní šaty. Letos frčí zejména ty košilové a mikinové, které aktivním maminkám prokážou velkou službu. Bohatou inspiraci najdete ve fotogalerii.

Košilové šaty letos musíte mít! 44 skvělých tipů najdete v naší velké galerii
Mikinové šaty: Tenhle kousek musí mít v šatníku každá stylová máma!
Témata: Galerie, Mateřství, Jen pro maminku, Kočárek, Krása a styl, Móda, Legíny, košilové šaty, Tip, Inspirace, Máma, Ray, Procházka, Gal, Výprava, Outfit, Šortky, Oblékání, Šaty, Puntík, Oblečení a móda na Heureka.cz