Maminka.czNaše tipy

50 úžasných domečků a bunkrů, které si děti zamilují. Inspirujte se v galerii

Markéta Novák Matějková 18.  2.  2020
Domečky, bunkry, schovky. Kdo by je jako dítě nemiloval? A dnešní děti jsou na tom stejně. Pokud máte doma zahradu, můžete se inspirovat... A pokud ji nemáte, nezoufejte, jako domeček úplně postačí i obyčejná krabice.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Já jsem bunkry jako dítě milovala. Pamatuji si, jak jsme si s mou sestrou dělaly "domečky" v bytě, na balkóně nebo na zahradě. Není nic lepšího než mít kousek prostoru jen pro sebe, ať je sebemenší.

Mám proto pochopení, když si mí tři synové neustále vymýšlejí nejrůznější schovávačky, kde mají svůj vlastní koutek. Někdy jim stačí kartonová krabice, jindy zase deka přehozená mezi židlemi.

GALERIE: Skvělé dětské schovávačky, které vás pobaví

Na zahradě zase milují svůj plastový domeček. Musím se přiznat, že zatím jsme se do větších projektů nepouštěli, ale rozhodně to máme v plánu. Pokud přemýšlíte, že také dětem na zahradě nebo doma vytvoříte vlastní domeček, inspirujte se v naší galerii. Budete překvapeni.

I to nejjednodušší řešení totiž dětem rozzáří oči víc než neskutečně drahé imitace opravdových domů, které se prodávají v "trpasličí" velikosti za statisíce. Ani ty jsme ale nemohli v galerii vynechat.

Video: Jak zařídit dětský pokoj podle feng-šuej? Poradí vám Jiří Černák

Jak zařídit pokoj pro tři děti? Základem je promyšlenost prostoru
Psycholog říká: Vykázání dítěte do pokoje může být občas účinnou metodou
Témata: Děti, Galerie, Naše tipy, Tvoření, Váš domov, Koutek, Deka, Imitace, Domeček, Venkov, Přehoz, Židle, Dom, Bunkr, Krabice, Nejjednodušší řešení