Maminka.czSlavné maminky

GALERIE: Angelina Jolie a jejích šest dětí v proměnách času. Vůbec se nezměnila?!

Dita Mrázková 11.  10.  2021
Madox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, Vivienne. Tři adoptovaní, tři vlastní. Jejich rodiči není nikdo jiný než sexy pár "Brandgelina". Bradovi možná vrásky sluší jako nikomu jinému, Angelina však jako by nestárla. Jak jí to slušelo s batolaty a jak vypadá vedle dnes už dospělých potomků? Uvidíte v naší galerii!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jedna z nejkrásnějších hereček všech dob je šestinásobnou mámou, ale znát to rozhodně není. Ano, někdo může namítnout, proč by taky mělo, když má za sebou ansámbl chův a asistentek. Svého času šla z role do role a jen těžko mohla zvládat domácnost s šesti malými nezbedy. Po překvapivém odloučení s otcem dětí, hercem Bradem Pittem, kterého herečka od výchovy odstřihla kvůli údajnému alkoholismu, bylo víc než jasné, že musí mít po ruce nejednu opatrovnici. 

Konec hvězdného páru: Angelina Jolie podala žádost o rozvod s Bradem Pittem

Dnes už jsou z dětí Jolie-Pitt samostatné jednotky, jejich máma je na ně pyšná a hrdě hlásí, že středobodem jejího vesmíru jsou jen a jen oni.

Jak šel čas s Madoxem, Paxem, Zaharou, Shiloh, Knoxem a Vivienne? 

Madox (20)

První z adoptovaných dětí americké herečky je dnes už dvacetiletý Madox, kterého Angelina adoptovala v roce 2002 ze sirotčince v Kambodži. Mladík studuje jihokorejskou univerzitu Yonsei a jeho máma se nechala slyšet, jak moc je na svého syna pyšná. 

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry

Témata: Děti, Porod, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Galerie, Slavné maminky, Slavní tatínci, Školák, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Dvojčata, herečka, Herec, Shiloh Jolie-Pitt, Rozvody, Alkohol, Angelina Jolie, Brad Pitt, Knox, Vivienne, Brand, proměna, Zahara, Madox