Maminka.czBatole

GALERIE: Bez ruky se stal Oakley hvězdou módních butiků

Iva Endrychová 26.  1.  2016
Svým roztomilým úsměvem si Oakley získal náklonnost majitelů módních butiků po celém světě. A to se rodiče zpočátku báli, jak to s fyzicky postiženým chlapcem zvládnou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Každá maminka si přeje mít zdravé dítě. Victorie Lynchová se už v těhotenství musela vyrovnat se zprávou, že její chlapeček se narodí jen s částečně vyvinutou pravou rukou. 

S postižením se celé rodině podařilo velmi rychle vyrovnat. Victoria začala svého synka fotit oblečeného do různých módních kreací a fotky vystavovala na Instagramu. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Netrvalo dlouho a chlapečkův účet si získal velkou oblibu a lidé a světové módní značky ho začali zásobovat hračkami a oblečením. Některé dokonce přizpůsobují oblečení, tak aby mu dobře padlo i přes jeho handicap. 

Oakley je naprosto normální hravý hoch, a to, že nemá jednu ruku vyvinutou, mu téměř nevadí. "Je velmi šikovný. Často doslova nevěříme vlastním očím, co všechno zvládne," chválí chlapečka jeho rodiče. 

Foto: profimedia.cz, video: barcroftmediaTV

Témata: Děti, Video, Slavní rodiče, Galerie, Batole, Výbavička pro miminko, Oakley, Butik, Mód, Gal, Toddler