Maminka.czMóda

GALERIE: Černé šaty na léto? A proč ne, oblíbily si je i slavné maminky!

Dita Mrázková 2.  8.  2021
Přenecháváte ráda pestrobarevné oblečky vašim dětem, protože se cítíte nejlépe v černé? Ani v létě se jí vzdát nemusíte. V oblibě ji mají maminky z řad modelek, zpěvaček i hereček. Černá totiž sluší každé, a to v jakékoliv roční době!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přesto, že symbolizuje smutek, rozhodně ji nemusíte nosit, jen když vám není do smíchu. Je to především barva tajemna a mystiky a její dominantou v módě je, že sluší téměř každému.

VIDEO: Které letní šaty vám nesmí chybět?

Takže se nemusíte bát vyrazit v černých letních šatech na nákup nebo procházku s dětmi. 

Modrá pro kluky, růžová pro holky? Zapomeňte! Céline Dion přišla s neutrální módou

Herečka a máma dvou dětí Jessica Biel černou miluje a nevynáší ji jen na červený koberec. Ráda po ní sáhne i v případě všedních pochůzek.

Modelka Kendall Jenner je přímo propagátorkou černé a v jejím šatníku nesmí chybět ani nevšedně všední šaty na den.

Zpěvačka Miley Cyrus ráda provokuje a ještě radši nosí vyzývavé outfity. V černých přiléhavých minišatech se nezdráhá vyrazit ani na nákupy.

Černé šaty sluší i nastávajícím maminkám, zakryjete v nich nějaká ta kila po porodu a klidně je můžete pořídit i pro svou dcerku. Inspirujte se v naší galerii!

Témata: Galerie, Slavné maminky, Instagram, Sociální sítě, Krása a styl, Móda, léto, Šaty, Céline Dion, Miley Cyrus, Jessica Biel, Černé šaty, Modelka, Gal, Miley Cyrusová, Jessica Bielová, Jessí, Obleček, Maminka, Černá, Miley, Roční doba, Herečka, Celine, Cyrus, Oblečení a móda na Heureka.cz