Maminka.czKrása a styl

GALERIE: Do žabek! Z těchto letních kousků nejen k vodě si určitě vyberete

Dita Mrázková 10.  6.  2021
Asi bychom těžko našli někoho, kdo nemá aspoň jedny. Žabky – původně obuv na pláž a k bazénu – už jsou k sehnání i elegantní. Vyberte si v naší velké galerii nejoblíbenějších letních bot.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Léto je za dveřmi a po jaru, které počasím právě příjemné nebylo, můžeme skočit rovnou do letních botek. Žabky jsou ideální nejen k vodě, dá se v nich vyběhnout i na pískoviště, na nákup, ideální jsou i na zahradní party.

VIDEO: Jaké kabelky jsou trendy na jaro a léto?

Každá máma ví, jak je důležité cítit se pohodlně. Ty tam jsou časy, kdy jsme vydržely pro krásu trpět na „šteklech“ a „jehlách“ v domnění, že pár centimetrů navíc nám přidá na kráse. Vypadat dobře můžeme i v žabkách. Hodí se k nim totiž nejen šortky nebo plavky, dobře vypadají i s dlouhými letními šaty. 

K moři jsou určitě nezapomenutelným doplňkem, který v kufru nesmí chybět. Až ale vyrazíte s dětmi k bazénu, nezapomeňte pořídit takové, které budou protiskluzové. Mají gumové výztuhy a na pravidelné nošení u bazénu jsou číslo jedna. 

Jen u dětí s žabkami počkejte, než trochu vyrostou. Sice je to roztomilé na malých dětských nožkách, ale pevná obuv je u batolat a předškoláků základ. Dětem tak žabky pořiďte opravdu raději jen k bazénu.

Témata: Galerie, Jen pro maminku, Móda, Krása a styl, Výběr, košilové šaty, Moschino, Deichmann, Bazén, Boty, Žabka, Obuv, Buffa, Voda, Šortky, Kousek, Gal, VELKÁ GALERIE, Pláž, Žábě, Bonprix, Krása, Bea, Oblečení a móda na Heureka.cz