Maminka.czMóda

GALERIE: Dobrý den, bříško ven. Inspirujte se celebritami a pořiďte si sexy těhotenské šaty, které všem vyrazí dech

Dita Mrázková 25.  3.  2023
Své těhotenství dává okázale najevo nejedna slavná nastávající máma. Nebuďte proto za šedou myšku a inspirujte se jejich stylem. Nechte lacláče a vytahanou mikinu na zahradu a pořiďte si na jaro hezké šaty, díky kterým můžete vypadat žensky i ve vysokém stupni těhotenství.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Odhalené bříško, rafinovaně "zakryté" pouze síťovinou nebo obepnuté koženými šaty, to všechno chce přece jen krapet odvahy. Nemusíte si nutně pořizovat latexový outfit, jedny nebo dvoje stylové a přitom univerzální šaty si zaslouží každá máma. Inspirace, navíc za hezký peníz, máme víc než dost!

VIDEO: 100 LET PROMĚN ŠATŮ

Dnes už dvojnásobná maminka dcery Stormi a syna Aireho Kylie Jenner milovala v těhotenství vyzývavost a ráda pózovala v sexy modelech. Děti ji motivovaly k tomu, aby založila i dětskou kosmetiku Kylie Baby, a je dost dobře možné, že se tahle vášnivá návrhářka pustí i do těhotenské módy!

Klepněte pro větší obrázek

Zpěvačka Leona Lewis, která je maminkou dcerky Carmel Allegry, dávala své těhotenské bříško ráda na odiv. Takhle se nechala zvěčnit ještě před porodem a nutno říct, že vypadá víc než skvěle!

Klepněte pro větší obrázek

Zvířecí vzory jsou zkrátka nesmrtelné. Šaty s leopardím vzorem vypadají dobře k teniskám i lodičkám a hodí se jak na nákupy, tak i na posezení s kamarádkou.

Klepněte pro větší obrázek
Šaty s leopardím vzorem Dorothy Perkins, ZOOT, 399 Kč

Nejznámější propagátorkou těhotenského bříška je bezesporu zpěvačka Rihanna. V průběhu obou těhotenství si neodepírá modely odvážně odhalující bříško, a povzbudila tak nejednu nastávající mámu k tomu, aby hrdě ukázala světu to nejdražší, čím se může pochlubit...

Klepněte pro větší obrázek

Červená barva je symbolem životní energie. A tu potřebuje máma nastávající i ta zasloužilá. Šaty odhalující nejen rostoucí bříško, ale rafinovaně i ramena jsou takovým malým letošním must have každého těhotenského šatníku!

Klepněte pro větší obrázek
Šaty H&M, 749 Kč

Které slavné ženy z řad nastávajících maminek rády ukazují svůj malý poklad v břiše? A jaké další modely poslouží jako inspirace? To vše najdete v naší fotogalerii!

Témata: Těhotenství, Galerie, Slavné maminky, Celebrity, Inspirativní ženy, Móda, Styl, Těhotenská móda, inspirace, Oscar, Šaty, Jenovéfa Boková, těhotenské bříško, Zahrada, Rihanna, Stormi, Adriana Lima, Leona Lewis, Chiara Ferra, Hilary Swank, Máma, ZOOT, Gal, Bonprix, Bříško, Oblečení a móda na Heureka.cz