Maminka.czSlavné maminky

GALERIE: Hlavní představitelky seriálu Sex ve městě: Jaké jsou mámy? Klasika to rozhodně není

Dita Mrázková 22.  7.  2021
Taky seriál Sex ve městě milujete? Nedávno se začalo v ulicích New Yorku natáčet jeho pokračování. Fanoušci ale musí počítat s tím, že se v nové sérii partička v plném počtu už neobjeví. Jaké jsou herečky mámy a co zásadního je pojí v soukromí?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kultovní seriál si získal fanoušky na celém světě. Slasti a strasti novinářky z Manhattanu Carrie, která hledá toho pravého, nepřestaly bavit ani po letech. A tak se můžeme těšit na pokračování seriálu, i když bez pana Božského a Samanthy to nebude ono. Herec Chris Noth se natáčení nezúčastní kvůli velkému pracovnímu vytížení, herečka Kim Cattrall důvod neúčasti nevysvětlila. Nicméně Carrie, Miranda a Charlotte si jistě vystačí i ve třech. Ostatně jen ty tři jsou v soukromí mámami. A jen je pojí společná zkušenost s adopcí a tím, že vychovávají děti, které neporodily.

VIDEO: Slavné padesátnice v plavkách

Sarah J. Parker (56) má s hercem Matthewem Broderickem tři děti, porodila ale jen syna Jamese Willieho (19). Dvojčata Tabithu Hodge a Lorettu Elwele (12) odnosila manželům náhradní matka, protože Sarah se nedařilo podruhé otěhotnět. Ostatně, tento fakt nesla představitelka Carrie dost těžce. Za svůj životní úspěch nepovažuje řadu ocenění v herecké kariéře, ale právě porod syna Jamese.

„Celý život mě mrzelo, že jsem naše holčičky nemohla na svět přivést sama, protože vím, jak úžasný zážitek je, když přivedete na svět dítě,“ posteskla si v jednom rozhovoru. Na svém Instagramu se ale dětmi moc nechlubí, komentovala jen fotografii s tehdy ročním synem a první školní den dvojčat. Jestli některé z dcer půjdou v máminých šlépějích, se uvidí…

Témata: Děti, Slavní rodiče, Galerie, Mateřství, Slavné maminky, Životy slavných, Péče o dítě a jeho výchova, Instagram, Sociální sítě, Adopce, Náhradní matka, Sex ve městě, padesátnice, Seriál, Samuel, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Starší matky, Sára, Cynthia Nixon, New York, Soukromí, Charlotte, Šaman, Gemma