Maminka.czTěhotenství

Tahle ilustrátorka nás baví. Najdete se v jejích obrázcích?

redakce 31.  7.  2018
Ilustrátorka Lina Severinsen umí dělat prima věci. Jsou milé, vtipné a ze života, co říkáte?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lisa začala vytvářet karikatury a obrázky v roce 2012, když byla těhotná. Byl to takový její osobní deníček, který si ale dnes už žije svým vlastním životem. A pak se zkrátka našla v těch, které mají vtip, nadhled a opravdu notnou dávku humoru a sebeironie. 

Před dětmi a po nich! Tohle jsou šokující proměny žen, které změnilo mateřství

Dnes má děti dvě a pořád maluje, tvoří a pořád ji to baví. Sledovat ji můžete na Instagramu. A její knihu "Jsem tak těhotná!" plnou vtipných ilustrací můžete koupit na Amazonu. Třeba pro vaši těhotnou kamarádku, co říkáte? 

Maminky se dnes baví tím, že Lise posílají fotky, které jakoby ožily z jejích obrázků. Nevěříte? Projděte si naši galerii a pobavte se. 

Jaké je být mámou doopravdy? Ilustrátorka zachycuje realitu mateřství

Na internetových stránkách Lisy https://www.kosogkaos.no/ najdete kromě komiksové knihy s vtipnými ilustracemi ze života těhotných také další věci - třeba trička, hrníčky, obaly na iPhone nebo obrázky na zeď. 

GALERIE: Život s dětmi je někdy těžký. Na tohle vás nepřipraví žádné příručky o rodičovství
Rodičovství je hodně náročná disciplína. Podívejte se, jaké úsměvné i šílené situace přináší
Matka rodila na zahradě, kde si hrály děti. Porod natočila a zveřejnila

 

Témata: Těhotenství, Jen pro maminku, Rodina a vy, Od těhotenství k porodu, Nezapomínejte na sebe, Amazon, Tah, Kniha, Život, Ilustrátorka, Lisa, Obraz, Komiks, Obrázek, Šev, Těhotná kamarádka, Nadhled, Internetová stránka, Galerie, Instagram, Ilustrace, Ilustrátor, Status, Prima, IPhone