Maminka.czPorod do vody

Intimní, dojemné a plné bezprostředních emocí. Fotografie porodů do vody vás dostanou

Dita Mrázková 18.  7.  2022
Teplá lázeň, relaxační hudba, tlumené osvětlení a dokonalá intimita. O porodu do vody se hodně diskutuje, ale málo se o něm ví. Nahlédněte do soukromí maminek a párů, které daly přednost alternativnímu způsobu zrození nového života před tím klasickým.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

To, co bylo dřív tabu, se dnes stalo trendem. O porodu do vody se vedou vášnivé debaty na diskusních fórech, jedni tuto metodu adorují, ty konzervativnější ale žádná superlativa nepřesvědčí. 

Se svými zkušenostmi se svěřují i ženy z řad známých osobností, mezi nimi jsou porody do vody oblíbenou volbou. Do vody porodila svého syna zpěvačka a herečka Eva Burešová, herečka Aneta Krejčíková, dcerku Lunu Grace porodila v pohodlí domova za asistence svého muže i syna modelka Karolína Kurková.

VIDEO: Může být porod krásný zážitek? Ano!

Ženy, které tuto zkušenost mají, si pochvalují především snížení porodní bolesti, svůj porod si také mnohem více užijí. V době pobytu rodičky v lázni bývá u nastávajících maminek porodník, stejně jako je tomu u běžného porodu. Je ale třeba vybrat porodnici, která tuto možnost nabízí, ne všechny české to tak totiž mají.

Jaké zázraky dokážou "obyčejná" voda, příšeří a podpora a blízkost nastávajícího táty? Podívejte se do naší realistické, ale zároveň dojemné fotogalerie.

Témata: Porod, Slavní rodiče, Galerie, Novorozenec, Miminko, herečka, Od těhotenství k porodu, Tipy a rady porod, Emoce, Domácí porod, Porodní asistentka, fotograf, Popelka, Chci si rodit po svém, hudba, Porod doma, Aneta Krejčíková, Hilary Duff, Ambulantní porod, Porod do vody, Karolína Kurková, Plodová voda, Grace, Zrození, Dojem