Maminka.czGalerie

GALERIE: Jak originálně a vtipně oznámit těhotenství? Inspirujte se jak to (ne)dělat!

Simona Formánková 8.  6.  2023
Od chvíle, kdy na vás na těhotenském testu vykoukly dvě čárky, uběhl už nějaký čas. Máte za sebou první kontrolu u lékaře a teď už jen zbývá oznámit světu: "Bude nás víc." Máme pro vás galerii plnou inspirace, jak pojmout tento životní krok vskutku originálně!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Je jasné, že tuto novinku máte chuť doslova vykřičet do celého světa. Rozhodně ale nic neuspěchejte. Moment, při kterém oznámíte rodině a přátelům, že se z vás stanou rodiče nebo vaši rodinu doplní další člen, musí být nezapomenutelný. A to nejen pro vás, ale i vaše blízké. Zapomeňte na suché utrousení věty "budeme mít miminko". Tato chvíle musí být originální. 

Zkuste do oznámení zakomponovat pozitivní těhotenský test, ultrazvukový snímek a hlavně nastávajícího tatínka. Gratulace pak na sebe nenechají dlouho čekat. Podívejte se do galerie a inspirujte se originálními oznámeními z celého světa. 

Video: Ach, ti tatínci: Jak dělá účes tatínek?

Témata: Těhotenství, Galerie, Rodina, Mateřství, Rodičovství, Fotografie, Těhotenský test, inspirace, Ori, Chvíle, Gal, Kontrola, Žába, Lékař, Fotka, Životní krok, Čárka, Jak dělat účes tatínek, Těhotenské testy na Heureka.cz