Maminka.czGalerie

GALERIE: Jak vtipně oznámit světu, že čekáte miminko

redakce 28.  5.  2021
V dnešní náročné době plné špatných zpráv se každá dobrá a radostná událost počítá. A narození potomka? To je přece zpráva, která potěší a rozveselí snad každého. Inspirujte se, jak tuto novinku originálně oznámit příbuzným, kamarádům, starším sourozencům nebo kolegům v práci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Budeš babičkou/dědečkem!“ To je věta, kterou většina rodičů hodně ráda uslyší. Ano, nastávajícím babičkám a dědečkům je lepší radostnou novinu říct osobně, ale jak se o své štěstí podělit s kamarády a známými, kterých určitě máte víc než dost? 

Video: Rozkošné: Hrdý otec se fotí s bříškem a plod srovnává se zeleninou

Říkat to každému jednotlivě je nepraktické. Navíc, když na někoho zapomenete, bude se cítit dotčený. V dnešním světě sociálních sítí je praktické sdílet zprávu hromadně. Obyčejné oznámení ale může působit trochu nudně, fotek z ultrazvuku už tu také bylo víc než dost.

Ultrazvuk: Kolikrát vás v těhotenství čeká a co všechno zjistí?

Zapojte fantazii a vytvořte originální oznámení, které vám později bude navíc milou vzpomínkou. A pokud na tom s kreativitou nejste zrovna nejlépe, máme pro vás v galerii spoustu tipů, jimiž se můžete inspirovat.

Fotíte své děti? Tady je dvanáct snímků, které prostě musíte mít s vaším miminkem
Po letech: Nafotili znovu oblíbené fotky z rodinného alba. To musíte vidět!
GALERIE: To je nuda! Princ George si prababiččiny narozeniny moc neužíval
Témata: Těhotenství, Děti, Galerie, Miminko, Rodina, Instagram, Od těhotenství k porodu, Sourozenci, Vtip, Matematik, Mimi, Matematika, Narození potomka, Datum narození, Radostná novina, Zvířátka, Jak, Sociální médium, Savo, Špatná zpráva, První pohled, Novina, Rodiče, Židle, Lov