Maminka.czKojení

GALERIE: Když miminko zavelí! Na záchodě, na ulici nebo doma při úklidu. Kojit se dá všude a vždycky

Simona Formánková 19.  10.  2021
Jakkoli je kojení na veřejnosti považováno za kontroverzní téma, jedno je jisté – jde o přirozenou součást mateřství a na určité období se stává každodenní náplní ženy. Hlad je hlad, a když miminko zavelí, vznikají občas úsměvné situace. Na procházce, v restauraci, při úklidu – podívejte se do galerie, v jakých chvílích se zvěčnily maminky při kojení svých dětí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kojit kdekoli, kde si váš potomek "řekne", nebo se schovávat v nejbližších tmavých zákoutích? Otázka, která rozděluje na dva znepřátelené tábory nejen matky. Ovšem pokud jste se jednou pro kojení rozhodly, určitě jste se se situací, že si miminko řeklo v nejméně vhodnou chvíli, setkaly. Ať už doma nebo na veřejnosti, hlad nepočká!

Vybrali jsme pro vás do galerie maminky, které potřeby svého děťátka mají jako prioritu a ve chvíli, kdy je hladové, jsou připraveny jednat. Vznikají tak ale občas až úsměvné situace, které by byla škoda nezachytit jako vzpomínku na toto krátké, ale o to intenzivnější období. Podívejte se, že kojení na toaletě, v hromadné dopravě nebo restauraci rozhodně není ničím neobvyklým. 

VIDEO: Co jste možná nevěděli o kojení?

Témata: Galerie, Kojení, Mateřství, Kojenec, Miminko, Po porodu, Úklid, Veřejnost, Záchod, Dom, Hlad, Maminka, Restaurace, Zach, Gal, Úklidové pomůcky na Heureka.cz