Maminka.czSex ve městě

GALERIE: Kultovní seriál Sex ve městě je zpět. Původní dětští herci se změnili k nepoznání! Co teď dělají?

Simona Formánková 10.  12.  2021
Kultovní seriál Sex ve městě se pod názvem A jak to bylo dál dočkal svého pokračování. Diváci tak opět nahlédnou do života Carrie, Charlotte a Mirandy. Zavzpomínejte s námi na dětské herce, kteří se objevili před kamerami v původních sériích a filmech. Jak nyní žijí Lily, Rose a Brady? Objevili se i oni v pokračování úspěšného seriálu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Legendární americký seriál Sex ve městě si od svého pilotního dílu získal miliony fanoušků po celém světě. A není divu. Životní peripetie úspěšných třicátnic bavily publikum napříč generacemi. "Carrie Bradshaw ví hodně o sexu a nebojí se zeptat" bylo mottem celého seriálu a jasně napovídalo, co kamarádky řeší nejvíc. Sex, vztahy a partnerské zážitky doslova rezonovaly každým dílem. 

Hlavní hrdinka, úspěšná novinářka Carrie už od začátku hledala svého "pana Božského", naopak volnomyšlenkářská Samantha žila převážně sexem na jednu noc. I Miranda žila život svobodné holky z New Yorku, než potkala Steva, se kterým nechtěně otěhotněla. Nakonec se jim narodil syn Brady, kterého společně vychovávali. Jediná Charlotte po dětech a rodině toužila od samého začátku. Po veškerých peripetiích potkala advokáta Harryho, se kterým adoptovali čínskou holčičku Lily a dočkali se i společné dcerky Rose.

VIDEO: Podívejte se, jak probíhalo natáčení nových dílů seriálu Sex ve městě

Témata: Galerie, Instagram, Herec, Sociální sítě, Adopce, Seriál, natáčení, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Sex ve městě, Lily, Cynthia Nixon, Film, Lít, Kultovní seriál, Mira, School, New York, Steve, MEŠ, Ted, Nia, Carrie Bradshaw, Liliana, Parker