Maminka.czJen pro maminku

GALERIE: Mámy v plavkách se nestydí ukázat. Každou z nich totiž zdobí milované děti

Dita Mrázková 16.  6.  2021
Tropické teploty, které nás teď atakují, vyzývají k prvnímu koupání. Odhoďte tepláky i zábrany a po dlouhé zimě vyrazte s dětmi k vodě. Přesně jako maminky v naší galerii – každá je jiná, a přesto všechny krásné s dětmi na rukou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zní to možná jako klišé, ale svět je skutečně pestrý. A s ním i my, ženy. Ty s chlapeckým hrudníkem touží po bujném poprsí, ty, které mají pár kilo navíc, třeba závidí těm štíhlejším. 

VIDEO: Jak se změnila móda plavek?

Těhulky na fotografiích pyšně vystavují svá dmoucí bříška a něžně pózují svým mužům, aby měli vzpomínku na dobu „před“. Na dovolenou, kdy ještě nic nemuseli, patřili jen jeden druhému. A neřešili kvalitu krému s ochranným faktorem, správně vychlazené pití nebo tašku nadmutou k prasknutí. 

To zasloužilé mámy už ví své. Prioritou je právě ta ochrana před sluníčkem, svačinky, ovoce, pitný režim a pochopitelně tisíc a jedna hračka k vodě, kterou jejich děti zrovna nutně potřebují s sebou.

Než se rodinka sbalí k vodě, na nějaké krášlení maminky už moc času nezbývá. Vlasy se stáhnou narychlo do drdůlku, ke svačině pro děti se přihodí o jeden banán navíc, knížka se rozhodně nechá na dalších pár měsíců zastrčená v knihovně. Časopis se ale rozhodně zapomenout nesmí – tedy ten dětský.

Pokud byl nějaký čas shodit na léto pár kilo nebo zpevnit ochablé bříško, pak je to značka ideál. A když ne, svět se nezboří. Důkazem jsou maminky z naší galerie, tedy jejich většina. Ano, najdou se mezi nimi ty s postavou modelky, ale jsou mezi nimi i ty (ne)obyčejné. Ty, které své nedostatky neřeší. Ty, pro které je priorita, aby měly jejich děti pusu od ucha k uchu, ne „vytuněná“ image.
 A co je víc?

Léto s bříškem: Inspirujte se v naší velké galerii těhotenských plavek
Nejlepší kabelky pro mámy: Praktické shoppperky, retro ledvinky i stylové crossbody

Léto s dětmi

Hledáte inspiraci, co podniknout a kam vyrazit s dětmi  o prázdninách? Kde si užijete sport, zábavu a dobrodružství? Přinášíme spoustu inspirativních nápadů, praktických tipů a rad. Dozvíte se, kde najdete nejkrásnější místa na výlety, rodinné cyklo a pěší turistické stezky, kam se vydat za kulturou, kde objevíte zajímavá místa. Nechybí ani praktické tipy a důležité informace, týkající se dovolené a cestování, které potřebujete vědět.

Témata: Galerie, Mateřství, Jen pro maminku, Maminka cestuje, Krása a styl, Móda, Léto s dětmi, Mámy v plavkách, Tepláky, Tropická teplota, Nést, Máma, Maminka, Priorita, Děti, Gal, Plavky, DMO, Koupání, Voda, Oblečení a móda na Heureka.cz