Maminka.czGalerie

Madonna, Demi Moore či Reese Witherspoon na retro fotkách: Která z náctiletých dcer je své matce nejvíce podobná?

Simona Formánková 9.  10.  2022
Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. A když navíc zafungují geny, děti své rodiče zkrátka nezapřou. Svět hollywoodských celebrit je toho důkazem. Podívejte se, jak vypadaly slavné herečky, když byly ve stejném věku, jako jsou na snímcích jejich dcery. Některé z nich jsou doslova kopiemi svých matek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Byly mladé, krásné a mnohým z nich svého času ležel svět doslova u nohou. I ony se však rozhodly na chvíli se vzdát svých profesí či filmových rolí a zaměřit se pouze na tu jedinou – roli mateřskou. Nyní se už většina z nich pyšní dospělými dětmi. Podívejte se, jak vypadají jejich potomci v porovnání s fotkami rodičů ve stejném věku. 

Catherine Zeta-Jones a Carys Douglas

Klepněte pro větší obrázek

Přestože Catherine Zeta-Jones začala svou kariéru už v mládí, celosvětového úspěchu se dočkala až na konci 90. let. Ztvárněním postav v hollywoodských snímcích Fantom, Zorro: Tajemná tvář a Past si získala srdce mnoha diváků. To její však patří jejímu manželovi Michaelu Douglasovi, se kterým má dceru Carys Douglas. Ta přestože otce nezapře, zdědila půvab po své matce. Není proto divu, že už je úspěšnou modelkou. 

VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah. Věřili byste tomu?

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Životy slavných, Dcera, herečka, Retro, Bruce Willis, Demi Moore, Rumer Willis, Paris Hilton, modeling, Oscar, Catherine Zeta-Jones, Dakota Johnson, Hilton, Goldie Hawn, Carlos Leon, Bruce W, Kai, Don Johnson, Madonna, Grace, Melanie Griffith, Kirsten Dunst