Maminka.czSlavné maminky

GALERIE: Od mateřských povinností na červený koberec. Které slavné mámy zazářily na Oscarech?

Dita Mrázková 30.  3.  2022
Sošky za nejlepší výkony v oblasti filmu jsou rozdány a slavnostní okamžiky si užily nejen nominované osobnosti. Na oscarový galavečer dorazily i krásky z řad ostřílených maminek, které si rády "odfrkly". Které z nich to na červeném koberci slušelo nejvíc?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Svá zakulacená bříška ukázaly pouze dvě známé ženy. Dvojnásobná maminka Nicky Hilton Rothschild očekává třetí dítě letos v létě. Zda půjde po holčičkách do třetice o chlapečka, sestra slavnější Paris zatím neoznámila.

VIDEO: Skandál na Oscarech: Herec Will Smith napadl moderátora

Druhou těhulkou v pokročilém stadiu byla herečka Sophie Turner. Hvězda seriálu Hra o trůny už je maminkou téměř dvouleté dcerky. Sophii to v červených šatech něžně podtrhujících její požehnaný stav ohromně slušelo, co říkáte?

Na předávání Oscarů dorazila také asi nejzkušenější máma z tamních celebrit Kim Kardashian. Ta v očekávání zatím není a momentálně si užívá novou lásku.

Zlatou sošku za hlavní roli si odnesla Jessica Chastain. Ta zazářila v životopisném snímku Oči Tammy Faye. Herečka je dvojnásobnou maminkou dcery Giulietty a syna Augusta. "To oni jsou mým největším úspěchem," řekla na jejich adresu Jessica.

Elsa Hosk patří mezi nejúspěšnější topmodelky a jen málokdo by hádal, že je maminkou roční dcerky Tuulikki. Na Oscarech ukázala bezchybnou postavu v odvážně rafinovaném modelu a podařilo se jí zastínit daleko větší celebrity.

Dlouhá a trnitá cesta k mateřství! Těchto 9 světových celebrit si na potomka muselo nějaký čas počkat

Herečka a čtyřnásobná maminka Nicole Kidman se postarala o fotografii, která obletěla celý svět. Tedy hned po videu oceněného herce Willa Smitha, který v přímém přenosu vlepil facku moderátorovi večera Chrisi Rockovi, který si utahoval z jeho manželky Jady. Ta přišla následkem nemoci zvané alopecie o vlasy a na jejich adresu si Chris udělal legraci. 

Právě v moment, kdy vzduchem proletěla facka, fotograf zamířil na Nicole, která úžasem doslova zkameněla. Její fotografie tak baví internet už několik dní. 

Tak trochu v křeči byla na akci herečka Kate Beckinsale. Maminka už dospělé dcery Lily Mo, jejímž otcem je herec Michael Sheen, vypadala sice skvěle, do zářivých úsměvů se ale musela evidentně nutit. 

Podívejte se do galerie na fotografie velkolepých modelů slavných maminek i na rodinné momentky.

Témata: Těhotenství, Galerie, Slavné maminky, Životy slavných, Dcera, herečka, Herec, Nicole Kidman, Topmodelka, Oscar, cena, galavečer, Will Smith, Kate Backinsale, Sophie Turner, soška, Kate Beckinsale, Jada Smith, Jessica Chasta, Lily, Oči Tammy Faey, Nicky Hilton, Elsa Hosk, Nick, Kobe

Video