Maminka.czMóda

Galerie: Plavková sezona zahájena! 80 kousků těch NEJ plavek pro mámy i děti

Dita Mrázková 30.  5.  2022
Pokud letos plánujete pořídit si nový model, budiž vám inspirací bohatý výběr dvojdílných i celkových plavek stejně jako čím dál oblíbenějších tankin. Přes osmdesát trendy kousků s jednou horkou novinkou stojí opravdu za to. A mysleli jsme i na děti!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tankiny – hit letošního léta
 

Bikiny, nebo celkové? Pro maminky po porodu, které řeší nějaký ten drobný nedostatek na kráse, nekonečné dilema. Čím dál větší oblibě se však těší tankiny – plavky, které zakryjí drobné nedostatky a které milují především těhulky. Zakrývají totiž horní část těla, bříško i drobné strie. Na rozdíl od tradičních celkových plavek mají tu výhodu, že se dá top lehce povytáhnout a na chvilku vystavit sluníčku i bříško.

VIDEO: Jak začít s plaváním dětí: Na co si dát pozor a které plavky jsou nejlepší?

Milovnice opalování ocení tankiny s bandážovým topem. Nezbytná ramínka na odepínání zase eliminují nevzhledné bílé proužky na těle. Důležité je myslet i na velikost poprsí. Ženy, které příroda štědře obdařila, by si měly pořídit plavky s dobře vytvarovanými košíčky, které stejně jako podprsenka "podrží" prsa a odlehčí zádům.

K vodě bez tamponů


Horkou novinkou australské ekologické značky menstruačního a funkčního prádla Modibodi je kolekce menstruačních plavek. Jsou vyrobeny z příjemného funkčního eko materiálu – recyklovaného nylonu, který je hladký, měkký, krásně přilne k tělu a hodně rychle schne. 

Savost plavek se dá srovnat se savostí dvou tamponů, což odpovídá slabému až středně silnému krvácení. Plavky mají v oblasti klínu neviditelnou třívrstvou "vložku", která absorbuje menstruační krvácení a nepropustí ho ven. Použitá unikátní technologie je tak tenká a diskrétní, že menstruační plavky vypadají jako úplně normální plavky. 

Co letí u dětí?

Malí plaváčci podobné problémy řešit nemusí. Pánům klukům stačí šortky nebo klasické plavky (případně i koupací triko), dívčí srdíčko zaplesá u jakéhokoliv modelu, jen aby byl patřičně výrazný. Pohádkové motivy, volány, motivy ovoce, to všechno je pořád v kurzu! Myslete ale i na pohodlí a zdraví – k vodě pro děti raději přibalte dva kousky, případně spodní prádlo. Až vyrazíte na zmrzlinu nebo na snack, tak ať je to raději "v suchu".

Léto s dětmi

Hledáte inspiraci, co podniknout a kam vyrazit s dětmi  o prázdninách? Kde si užijete sport, zábavu a dobrodružství? Přinášíme spoustu inspirativních nápadů, praktických tipů a rad. Dozvíte se, kde najdete nejkrásnější místa na výlety, rodinné cyklo a pěší turistické stezky, kam se vydat za kulturou, kde objevíte zajímavá místa. Nechybí ani praktické tipy a důležité informace, týkající se dovolené a cestování, které potřebujete vědět.

Témata: Děti, Porod, Galerie, Maminka cestuje, Menstruace, Móda, Dětská móda, Léto s dětmi, Volný čas, Trendy, Moře, Pláž, Bazén, Koupání, Plavky, Coco, bikini, tankini, Horká novinka, Inspirace, Kousek, Trend, Milovnice, Technolog, Bikiny, Menstruační kalhotky na Heureka.cz