Maminka.czSlavní rodiče

Slavné matky se chlubí dospívajícími syny! Kdo je po mámě a kdo po tátovi?

redakce 18.  9.  2020
Vůbec byste to do nich neřekly, přesto jsou tyto ženy mámy dospívajících synů, se kterými se rády pochlubí ve společnosti nebo na sociálních sítích.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Modelka Tereza Maxová před pár dny vzbudila rozruch, když na svém Instagramu zveřejnila fotku dvacetiletého syna Tobiase, jehož otcem je dánský tenista Frederik Fetterlein. Skoro dospělý je i Artur, syn zpěvačky Leony Machálkové a skláře a výtvarníka Bořka Šípka. 

Řeč je o dospívajících synech slavných hereček, modelek a podobně. Většina z nich už své matky dávno přerostla a hledá si vlastní cestu ve světě, v němž se jejich matky proslavily. Podívejte se v naší galerii, jak jim to spolu sluší. 

Rodičovský trik: Odkoukejte účinný způsob, jakým Kate a William mluví s dětmi

Často vypadají, jako by si pořídily mladšího partnera. Třeba Victoria Beckham se ráda fotí se svým nejstarším synem Brooklynem, který začíná pronikat do světa módy jako model. Kromě Brooklyna má ještě dva mladší syny Romea, Cruze a dceru Harper. No čtyřnásobnou mámu vypadá opravdu skvěle.

Také herečka Elizabeth Hurley, které je už přes padesát, na svůj věk vůbec nevypadá. Její syn Damien má přitom sedmnáct let, takže se nedá říct, že by ho měla "brzo".

Se svým dvacetiletým synem Roccem se ráda pochlubí i Madonna. Bohužel obecně se ví, že vztahy mezi nimi nejsou úplně ideální a chlapec upřednostňuje výchovu otce, režiséra Guye Ritchieho. I tak jim to spolu sluší a snad se časem jejich vztahy zlepší.

16 celebrit, které vychovávají děti tak trochu divně! Bez hraček a bez pravidel?
GALERIE: Styl podědily po mámě. Podívejte se na slavné maminky a jejich dcery
Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Instagram, Syn, Madonna, Tereza Maxová, Victoria Beckham, Guy Ritchie, Sla, Elizabeth Hurley, Matka, Frederik, Leona Machálková, Tenista, Artur, Guy, Cruz, Harper, Vztah, Beck, Borka, Beckham, Elizabeth, Damien