Maminka.czGalerie

GALERIE: Hlavně, ať nás máma neslyší! 34 fotek, které vám ukážou, co se právě děje, když jsou děti chvilku zticha

Simona Procházková 17.  7.  2023
Pamatujete si nebo znáte z vyprávění, co nejšílenějšího jste vyvedli jako děti, když jste zůstali chvilku bez dozoru? Vytopená koupelna, rozstříhané závěsy, vyhozené pojistky, květináče shozené z balkonu v pátém patře, originální kresby permanentním fixem vyvedené po dvířkách zbrusu nové kuchyňské linky? Určitě máte také k dobru podobné zážitky…Jenže pomůže to na zklidnění nervů ve chvíli, kdy zjistíte, že podobný kousek pro vás přichystaly i vaše děti?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Domácí mazlíček s chlupy slepenými do obřích cucků lepidlem, okna rozbitá dobře mířenými střelami z praku nebo fotbalovým míčem, kbelík na hlavě, který nejde sundat, mladší sourozenec pomalovaný temperami, vyděšený křeček, který se učí plavat v plném umyvadle, borůvková marmeláda z lívanců pečlivě rozmazaná po bílém nábytku nebo svátečním ubruse…

VIDEO: Ach, ti tatínci aneb taneční kroužek zahájen

Dětičky umí rodičům pěkně zavařit a připravit jim opravdu nečekaná překvapení. Stačí nechat je jen na pár okamžiků mimo dozor a nestačíte zírat, kam až můžou dosáhnout jejich kreativita a tvořivost. A umí být až neskutečně rychlé, zejména když jde o lumpárny. Občas veselé, jindy spíše tragikomické nebo i takové, nad kterými vám vylétne tlak do závratných výšin, nebo dokonce ukápne slza zoufalství. Jakmile bdělost a pohotovost rodiče jen trošku poleví, nestačí se pak rodiče divit.

Myslíte si, že jste měli špatný den? No, jsme si celkem dost jistí, že to nebylo až tak špatné jako v rodinách na fotografiích v galerii. Tyhle fotky, které jasně ukazují, co se stane, když jsou děti příliš dlouho zticha, vás rozesmějí... Pouze tedy v případě, že nejste rodičem některé z těchto ratolestí.

Dříve normální, dnes nemyslitelné! Podívejte se na retro snímky, jak se bavily děti v minulosti
Témata: Děti, Galerie, Mateřství, Rodičovství, Rodina a vy, Dětství, Fotografie, domácí mazlíček, Pojistka, Gal, Fotbalový, Zoufalství, Chvilka, Květináč, Kresba, Taneční kroužek, Hlaveň, Koupelna, Fotka, Máma, Kuchyňská linka, PRÁV, Balkón