Maminka.czGalerie

GALERIE: Roztomilost sama. Inspirujte se, jak fotit děti netradičně

Simona Formánková 21.  6.  2021
Už s rostoucím bříškem cítí každá maminka touhu mít každý moment řádně zaznamenaný. A to se s příchodem miminka na svět rozhodně nemění. Spíš naopak. Inspirujte se v naší galerii, jak děti fotit netradičně a vytvořit jim originální vzpomínky na dětství.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Malé prstíčky, ručičky, nožičky. Roztomilé výrazy a první úsměvy. Kdo by jim odolal? Od příchodu miminka na svět zažíváme jedinečné a nezapomenutelné chvíle. Proto je jasné, že si je chceme uchovat navždy nejen v paměti, ale také na fotkách. Děti fotíme za každých okolností a paměť (a to nejen tu v mobilu) plníme spoustou neopakovatelných momentů. 

Ale focení dětí nemusí nutně znamenat pouze bezmyšlenkovité stisknutí spouště na mobilu nebo fotoaparátu. I přesto, že nejste profesionální fotograf, můžete dětem sami doma vytvořit originální fotky. Budou nejen legrační a roztomilé, ale rozhodně povznesou vaše rodinné album zase o kousek výš. 

Tento táta je pro každou špatnost! Svými vtipnými fotkami baví své dcery i celý internet
Máma a dcera jako dvojnice! Podívejte se na nejkrásnější stejné outfity. Tyto jsou k dostání i u nás!
Témata: Děti, Galerie, Miminko, Dětství, Fotografie, Sociální sítě, Sam, první úsměv, Album, Roztomilost, Maminka, Bříško, Gal, Moment, Příchod