Maminka.czSlavné maminky

GALERIE: Slavné mámy na Oscarech: Které to na červeném koberci, v zákulisí i na párty slušelo nejvíc?

Dita Mrázková 15.  3.  2023
Sošky za nejlepší výkony v oblasti filmu jsou rozdány, a slavnostní okamžiky si tak užily nejen nominované osobnosti, ale i celebrity z řad maminek. Vřelo to na pódiu, za oponou i na večírcích. Čí hvězda zazářila nejvíc a která slavná Češka byla "za královnu"?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V pořadí 95. ročník předávání slavných Oscarů se nesl v duchu třeskutého veselí, o které se postaral ostřílený oscarový moderátor a čtyřnásobný táta Jimmy Kimmel. Vtipkoval celý večer a nezapomněl zmínit i loňský ročník, který poznamenala slavná facka. Tu schytal jeden z moderátorů od herce Willa Smitha za nemístnou poznámku na adresu jeho ženy.

VIDEO: JAKÉ RÓBY VYNESLY NA LETOŠNÍCH OSCARECH HOLLYWOODSKÉ STAR?

Mezi předávajícími letos nechyběla herecká esa jako herci Hugh Grant, Harrison Ford, Dwayne Johnson nebo herečky Salma Hayek a Emily Blunt. Na ceremoniálu zazpívala mimo jiné i zpěvačka Rihanna, které se už pěkně zakulatilo těhotenské bříško.

Klepněte pro větší obrázek

Oscaři nejsou jen o předávání cen za nejlepší výkony. Provází je celá řada akcí a párty. Ani letos nemohly chybět večírek časopisu Vanity Fair nebo výroční galavečer nadace Eltona Johna, na které nechyběly slavné ženy z řad maminek. 

Klepněte pro větší obrázek

Maminka tří synů Eva Herzigová vypadala v pudrové róbě jako královna, Petra Němcová Karolína Kurková zase zazářily v šatech v zeleném odstínu. Že jsou všechny ostřílenými mámami, by hádal jen málokdo.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Na další fotografie ze slavnostního večera i ze zákulisí, kde bylo podle všeho pěkně veselo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Celebrity, herečka, zpěvačka, Herec, Inspirativní ženy, Nicole Kidman, Hollywood, film, ikona, Kate Hudson, Eva Herzigová, Oscar, Šaty, party, večírek, Karolína Kurková, Hugh Grant, Emily Blunt, Dwayne Johnson, Will Smith, Rihanna, Kate Beckinsale