Maminka.czSlavní rodiče

GALERIE: Spánek stranou. Princ George uvítal Obamu

Iva Endrychová 23.  4.  2016
Malý princ George se na vladařské povinnosti připravuje už od útlého věku. V necelých třech letech se přivítal s americkým prezidentem Obamou. Zvolil tedy silně neformální oblečení - pyžamo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Prezident Barack Obama při své návštěvě Velké Británie poctil se svou manželkou Michelle návštěvou i Kensingtonský palác, kde žije rodina prince Williama. Společně povečeřeli.

Šlo o neformální setkání a zúčastnil se ho i princ George. Prezident zavítal na návštěvu večer a trochu narušil princovy přípravy k spánku. Musel proto omluvit jeho značně neformální oblečení. Protože se malý princ již vykoupal, potřásl si s nositelem Nobelovy ceny míru v pyžamu, županu a bačkorách s letadlem.  

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

George totiž chtěl prezidentovi poděkovat za dárky, které od něj dostal. Krátce po svém narození jej prezident s manželkou potěšili houpacím koněm a k narozeninám své sestřičky Charlotte od nich dostal plyšáka, se kterým si dokonce hrál během této návštěvy. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
GALERIE: Tomu to sluší! Jak vyrostl George

GALERIE: Královská dovolená. George s Charlottou řádili na sněhu

 

Foto: Profimedia.cz, archiv

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Spánek, Princ George, Princ William, Barack Obama, Stráň, Georg, Kensingtonský palác, Princ, Michelle, SPA, Gal, Malý princ, George, Michell, Bačkora