Maminka.czSlavní rodiče

GALERIE: Těhotná v létě? Inspirujte se stylem Agáty z MFF v Karlových Varech

redakce 7.  7.  2017
Být těhotná v létě je sice náročné s ohledem na horké počasí, ale zase mají nastávající maminky snadnější výběr oblečení, než například v lednu. Podívejte se, jaký těhotenský styl předvedla na festivalu v Karlových Varech těhotná Agáta Prachařová.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Agáta Prachařová v minulých letech měla na filmovém festivalu několik eskapád, kvůli kterým zde dostala zákaz vstupu od samotného ředitele festivalu Jiřího Bartošky. I přesto letošní ročník nevynechala a společně s manželem si vychutnávala festivalové dění. Jak novinářům přiznala, během pár dní stačila navštvít několik filmů.

Styl podle Agáty

Agáta Prachařová dorazila do Varů v pohodlných šatech s námořnickými proužky. Proužky nevyjdou snad nikdy z módy a těhotným opravdu sluší.  O den později oblékla delší šaty pod kolena, taktéž s pruhy, ale svislými a v červené barvě.

Později se ukázala na párty v Poštovním dvoře v lehkých šatech v barvě lahvové zeleně, přes které si přehodila koženou bundičku. Právě zde se potkala s další těhulkou, a to partnerkou zpěváka Dana Bárty Alžbětou Plívovou.

Je jasné, že Agáta dává  v létě, stejně jako ostatní budoucí maminky, přednost především volným šatům, ke kterým volí nejčastěji tenisky. Pokud se chcete inspirovat, mrkněte do galerie...

Video: Těhotná Agáta Prachařová: Večírky a bary mi nechybí, pozoruji

Agáta Prachařová předváděla s těhotenským bříškem plavky
Agáta slaví 32 let: Podívejte se, jak se z divoké miss proměnila v milující maminku
Galerie: Podívejte se na první fotky těhotné Agáty Prachařové s bříškem
Témata: Video, Slavní rodiče, Galerie, Krása a styl, Styl, Bund, Blesk, MFF, Lehký šat, Červená barva, Karlovy Vary, Agáta Prachařová, Style, Horké počasí, Zákaz vstupu, Jiří Bartoš, Festival, Dlouhé šaty, Jiří Bartoška, Letošní ročník, Filmový festival, Maminka, Volný šat, Šaty, Těhotná agáta