Maminka.czGalerie

GALERIE: Život s dětmi je někdy těžký. Na tohle vás nepřipraví žádné příručky o rodičovství

kog sim 16.  11.  2022
Opravdu! Na něco vás zkrátka příručky a knížky o rodičovství nepřipraví. A realita je někdy dost děsivá. Tenhle vtipný táta se rozhodl nafotit, jaký je život s malou potížistkou, jak dcerku občas nazývá. Své zábavné fotky, upravené ve Photoshopu, dává na Instagram. Tady je malá ochutnávka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jmenuji se Lee a tohle malé tornádo je Ava," píše táta, který se rozhodl pravidelně zaznamenávat svá každodenní dobrodružství s malým dítětem. A dělá to tou nejzábavnější formou. Jeho fotky mají na Instagramu velký úspěch. A byť občas použije Photoshop, to, co vidíte, je opravdu realita! Takhle to prostě s malým dítětem chodí. 

VIDEO: Zásady skvělého rodiče, který musí znát každý!

Vtipný taťka Lee si totiž s příchodem dcery uvědomil, že na některé věci vás nepřipraví ani sebelepší příručky s chytrými radami. Jednou z takových věcí je určitě rodičovství. A vypadá to, že zábavy si užívá víc než dost, s manželkou už mají ratolesti dvě. Mrkněte se do galerie na jeho neskutečně zábavné fotky.

Po letech: Nafotili znovu oblíbené fotky z rodinného alba. To musíte vidět!
Témata: Děti, Mateřská a rodičovská dovolená, Galerie, Batole, Rodičovství, Péče o dítě a jeho výchova, Výchova, Dítě je na světě, Instagram, Hry pro děti, Vtip, Knihy, srandičky, Dad, Příručka, Živo, Knížka, Photoshop, Realita, Dcerka, Tornádo, Záznam, Fotka, Děcko, Malé dítě, Knihy na Heureka.cz