Maminka.czGalerie

Měla to být krásná památka, ale vznikl trapas. Tyhle těhotenské fotky byste si do rámečku určitě nedali. Posuďte sami

Simona Formánková 29.  12.  2023
Asi to znáte! Jakmile zjistíte, že se z vás brzy stanou rodiče, přejete si zaznamenat každičký moment, než váš drobeček přijde na svět. Může se však stát, že z přemíry nadšení a nedočkavosti popustíte uzdu kreativitě a fantazii až přespříliš. Podívejte se do naší fotogalerie a pochopíte, že i v tomto směru někdy méně znamená více.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Touha uchovat si konkrétní momenty v hlavě navždy nám s těhotenstvím a následně dětmi vyvstává na mysli víc než kdy jindy. Už ve chvíli, kdy se začne vaše bříško viditelně zakulacovat, si říkáte, že je potřeba tenhle moment zachytit jako vzpomínku budoucím generacím, a vytvořit tak krásné rodinné dědictví. Nebo dokonce tradici!

Dalo by se říct, že ani v tomto směru se kreativitě a nápadům meze nekladou. To je ovšem chyba lávky! I těhotenské focení by mělo být vkusné. Bez zbytečných rekvizit a nesmyslných doplňků. Je jasné, že v souvislosti s těhotenstvím napadají každého nějaké asociace. Některé by ovšem mohly zůstat navždy skryty. Existují totiž páry, které se nechaly zvěčnit například s použitým kondomem či ojetou pneumatikou. 

Podívejte se do naší fotogalerie na 18 nejabsurdnějších snímků z těhotenského focení, které zveřejnil web Awkward Family Photos. Pokud hledáte v tomto směru inspiraci, berte tyto fotografie spíš jako odstrašující příklad, jak snímky raději nestylizovat, a spíš se pobavte.

VIDEO: Tyto absurdní věci by ženy vyměnily za sex

Méně může být ve finále více...

Klepněte pro větší obrázek

...I když ne vždy!

Klepněte pro větší obrázek

Pokud chcete mít jedinečné snímky, obraťte se raději na odborníka.

Klepněte pro větší obrázek

Více fotografií najdete v galerii v úvodu článku.

Témata: Těhotenství, Galerie, Rodičovství, Rodiče, zábava, Fotografie, Sociální sítě, Fantazie, dědictví, Drobeček, Kreativita, Vkus, Rámeček, Pneumatiky, Trapas, Památka, Kondom, Hrana, Moment, Směr, Fotogalerie, Fotka, Záchyt, Krásná památka, Nedočkavost