Maminka.czGalerie

Úsměvná realita těhotenství! Pobavte se nad snímky, které sdílely nastávající maminky na sociálních sítích

Simona Formánková 10.  10.  2023
Jste těhotná a chcete tuto sladkou novinu vykřičet do celého světa? Není divu! Vždyť právě prožíváte nejkrásnější období svého života. Těhotenství může být mnohem náročnější disciplína, než se na první pohled zdá. Podívejte se do fotogalerie na to, jaké pikantnosti řešily mnohé nastávající maminky. Zveřejnil je server boredpanda.com.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Žijete-li v sladkém nevědomí o realitě těhotenství, může se vám zdát, že jde výhradně o dny zalité sluncem. Měsíce, kdy jedinou vaší náplní jsou výběr jména pro miminko, soustředění se na vlastní tělo a příprava na příchod toho malého tvorečka. Zapomeňte na vše, co jste viděla ve filmu. Každodenní realita těhotenství, obzvláště posledních měsíců, může být naprosto jiná. Takže co vás možná čeká?

CÍTÍTE SE JAKO KUŘE PEČENÉ V CELKU?

Že vás to nikdy nenapadlo? Při pohledu na tuto porovnávací fotografii se vám dost možná vybaví pár momentů, kdy tomu tak bylo. Nebo vás teprve čekají?

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Ranní nevolnost během těhotenství. Podívejte se, jak na ni vyzrát

Témata: Těhotenství, Galerie, Miminko, Od těhotenství k porodu, Fotografie, Sociální sítě, lednice, Trénink, šití, Realita, Maminka, Narušení, Pikantnost, Mount Everest, Ever, Přibírání, Nejkrásnější období, Bříško, Pes, Parkování, Klíč, Náročná disciplína