Maminka.czKrálovská rodina

GALERIE: Vánoční přání od prince Williama a vévodkyně Kate. Které se vám líbí nejvíc?

Simona Procházková 21.  12.  2021
Britská královská rodina ukázala letošní oficiální vánoční a novoroční přání, která jsou tradičně rozesílána přátelům, spolupracovníkům, nadacím a státníkům. „Novoročenky“ vévodů z Cambridge, Kate, Williama a jejich třech ratolestí, bývají obzvláště dojemné a roztomilé. Jak vypadá ta nejnovější? Podívejte se do galerie, najdete tam i přání její výsosti královny Alžběty nebo následníka trůnu, prince Charlese. A to jak se svou současnou manželkou Camillou, tak historické snímky s Lady Dianou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Britská královská rodina si potrpí na tradice a jednou z nich je rozesílání oficiálních a osobně vlastnoručně podepsaných vánočních a novoročních přání. Členové monarchie jich rozešlou každý rok několik tisíc a pravidelně se s nimi rovněž pochlubí na sociálních sítích.

VIDEO: Nejkrásnější večerní róby, které předvedly členky britské královské rodiny

Z fotografií rodiny vévodů z Cambridge, vévodkyně Kate, prince Williama a jejich malých princátek, George, Charlotty a Louise, vyzařuje vždy radost, rodinná pohoda, vzájemná láska a souznění. Jejich vánoční přání jsou sympaticky uvolněná a velmi osobní. Navzdory tomu, že Kate velmi ráda fotografuje svou rodinku sama, výrobu novoročních pohlednic svěřují do rukou profesionála.

Nejinak tomu bylo i letos, kdy vánoční rodinný snímek vznikl během dovolené v Jordánsku. Loňská fotografie, která sloužila jako oficiální novoroční přání, byla pořízena během „všedního“ odpoledne, kde královská rodinka zapózovala na balíku slámy u kůlny na svém venkovském sídle, panství Anmer Hall v Norfolku. Ano, jejich pohlednice nejsou typicky vánoční, to ale nikomu vůbec nevadí, právě naopak. Focení prý bývá velká zábava a snímky mají pokaždé obrovský ohlas.

Jak bude letos slavit Vánoce královská rodina? Víme, co bude k večeři, kdo zdobí stromek i jaké dárky si dávají

Letošní oficiální vánoční přání zveřejnil také následník trůnu, princ Charles se svou manželkou Camillou. Oba na něm pózují s rouškou na dostizích v Ascotu, což má rovněž poukázat na fakt, jak důležité je respektovat současná opatření související s pandemií nemoci covid-19. Na loňské vánoční fotografii, kterou údajně pořídil jeden ze členů jejich personálu, jsou zase zvěčněni, jak si spokojeně vychutnávají klid a pohodu na zahradě svého sídla Birkhall ve Skotsku.

Podívejte se do galerie královských vánočních přání, najdete v ní také oficiální novoročenky panovnice Alžběty II. a staré novoroční pohlednice prince Charlese s princeznou Dianou.

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Královská rodina, slavné děti, monarchie, Vánoce, Princezna Diana, Princ William, Pravnoučata, Následník trůnu, Vánoce 2021, královna Alžběta, praní, Vévodkyně Kate, princ Charles, CMN, Panovnice, Princ, Charles, Přání, Britská královská rodina, Norfolk, Camil, Charlotta, Diana

Video