Maminka.czGalerie

Vložili naději do posledního embrya a dočkali se zázraku. Na světě nakonec přivítali zdravá čtyřčata!

Simona Formánková 23.  9.  2022
Tento americký pár je důkazem, že naděje umírá poslední. Touha po velké rodině pro ně byla hnacím motorem. Přes mnoho neúspěšných pokusů umělého oplodnění se nevzdali a při aplikaci posledního embrya se dočkali zázraku. Když se na ultrazvuku objevila čtyřčata, byli v úžasu nejen nastávající rodiče, ale i samotní lékaři.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Příběh Starlyn a jejího manžela Billa Cafferaty začal naprosto obvyklým přáním pořídit své dceři Zoe sourozence. Zdánlivě neškodná touha jim však otočila život vzhůru nohama. Když Starlyn zjistila, že místo jednoho miminka čekají čtyřčata, byl to naprostý šok. "Byli jsme stejně překvapeni, jako jste vy. Ta cesta byla celkem náročná. Byl to náš poslední pokus. Naše poslední embryo. Ano, čtete správně. JEDNO," napsala nastávající maminka pod jednu z fotek na svém Instagramu.  Ve skutečnosti jde o dvoje jednovaječná dvojčata – Stellu a Enza, Frankie a Lennie.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadá sourozenecká láska v podání čtyřčat

Miminka přišla na svět loni v lednu, a přestože se měla čile k světu, kvůli komplikacím spojeným s porodem vícerčat musela ještě nějaký čas zůstat v nemocnici. Přestože za nimi rodiče dojížděli, neobešly se tyto první dny bez lehkého dramatu. Státem Texas se totiž krátce po jejich narození přehnala sněhová vánice, která doslova odřízla zoufalé rodiče od jejich dětí. Těm se podařilo se do nemocnice dostat až po dlouhých osmi dnech. "Cítila jsem se tak bezmocně a provinile," svěřila se Starlyn webu goodmorningamerica.com.  Nakonec prozradila, že znovushledání bylo úžasné. Podívejte se do fotogalerie, jak žije rodinka nyní se všemi dětmi v pohodlí domova. 

Témata: Galerie, Rodina, Instagram, Rodiče, Dvojčata, Sociální sítě, Umělé oplodnění, Maminky ve světě, Texas, zázrak, Embryo, Zoe, Čtyřčata, Frankie, Doc, Lékař, Enza, Vajíčko, Enzo, Rodinka, Touha