Maminka.czInstagram

„Před” a „po” dětech: Úsměvná realita zachycená na fotografiích. Jak se nám rodičovství vepíše do tváří?

Simona Formánková 3.  9.  2022
Protančené noci, hodiny ve fitku a dokonalý make-up? S dětmi dostane život úplně jiný náboj! A upřímně řečeno, za trochu spánku a klidu by šel kdejaký rodič světa kraj! Podívejte se do galerie na srovnávací fotky – někteří rodiče jsou na nich "před" a "po" doslova k nepoznání. Ale ta láska za to stojí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S příchodem dětí se mění snad téměř všechno, na co jsme byli do té doby zvyklí. A takové páteční večery už neznamenají počátek dlouhého, nikdy nekončícího párty víkendu s kamarády, ale stanou se z nich (až na světlé výjimky) klasické večerní "veletoče" s ratolestmi. Často si ani nevšimneme, že je vlastně pátek. A přestože si to občas nechceme přiznat, rodičovství mění i náš zevnějšek. Malovat se často nemá smysl, místo svůdných selfíček fotky s odsávačkou a večerka v době, kdy běžně začínal noční život. Tak schválně – která fotka vás vystihuje?

VIDEO: Ach, ti tatínci. Když přebaluje tatínek

Instagramový profil Got Toddlered na tuto realitu poukazuje povedenými porovnávacími fotografiemi. Je na nich skvěle zachycen kontrast mezi dospělým životem bez dětí a s dětmi. Pokud jste někdy měla pocit, že to jenom vy jste máma, která si už týden nestihla umýt hlavu, tak vás fotky v galerii zaručeně uklidní. I bývalé královny krásy si sednou na gauč s odsávačkou mléka u prsa a nabírají sílu na další lekci rodičovství. 

Podívejte se na vtipné snímky poněkud vyčerpaných rodičů v porovnání s jejich "svobodným já". Tak co, najdete taky takové?

Témata: Galerie, Rodičovství, Rodina a vztahy, Instagram, Rodiče, Spánek, Fotografie, Král, Plný úvazek, Královna, Mama, Zevnějšek, Jasná věc, Svobodný, Odsávačka, Parket, Zach, Selfíčko, Máma, Fotka, Realita, Láska, Děti