Maminka.czSlavní rodiče

Gansta matka, postrach spratka: údernice Bára a Léňa mají nový klip

LH 15.  5.  2013
Gansta matka, postrach spratka: údernice Bára a Léňa mají nový klip
Zpěvačky, které se s „nejdůležitější rolí v životě ženy“ nikdy příliš nemazlily, přichází s novým protest songem s ještě údernějším textem. A ví, o čem mluví... tedy zpívají. Pod větu „To, že s tátou teď zrovna neboduješ, je vykoupeno tím, co všechno zaštiťuješ“ - by se podepsalo asi hodně matek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ústřední dvojka z dívčího seskupení Yellow Sisters Léňa a Bára pokračují v sérii svých promateřsky laděných klipů. Po písních Laktační psychóza, Vylitá a Slavík povzbuzují ostatní matky-souputnice v novém klipu Gangsta matka (video na konci článku).

Ten je celkově propracovanější – pod vedením Anny Schmidtmajerové z La putyky nacvičily choreografii, natáčelo se na známých pražských zákoutích a zapojili se i „matky z davu“.

„Oproti „Laktační psychóze“ bylo natáčení výrazně náročnější, točili jsme tři dny. Nejnapínavější bylo pro mě zpívání a zároveň řízení dodávky s celým osazenstvem včetně našich dětí, tanečnic, kameramana a režisérky,“ komentuje vznik klipu Bára Vaculíková.

Na 1. června, tedy na den dětí, je naplánované vydání v rámci projektu Materska.com album „Laktační psychóza“, které bude obsahovat i novinku Gangsta matka. Bára s Léňou daly na svém novém albu prostor také otcům - o koho ale jde, se chystají prozradit až na křtu.

Témata: Slavní rodiče, Matka, Bára, Klip, Máť, Post, Lena, Bár, Bára Vaculíková, Len, Léňa, Máj, Úder, Bar, Yellow Sisters