Maminka.czTvoření

Geniální! Maminka přešívá manželovy staré košile na úžasné šaty pro své dcery

redakce 11.  8.  2017
Pokud je vám líto vyhodit staré oblečení, můžete se inspirovat maminkou Stephanií Miller, která přišla na skvělý způsob, jak využít již nepoužívané manželovy košile. Výsledky její práce vás nadchnou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přešívat staré oblečení na nové ji napadlo potom, co jí  přinesl její manžel šicí stroj z Wallmartu. Stephanie je učitelka výtvarné výchovy a po narození dcer se musela na chvíli vzdát malování, protože bydleli v jednopokojovém bytě, kde jí nezbýval prostor pro malování olejovými barvami. Výpary z těchto barev totiž rozhodně nejsou vhodné pro prostředí, kde jsou děti.

 "Trpěla jsem poporodní depresí a šokem z mateřství. V novém životním stylu jsem cítila ztrátu identity," vzpomíná Stephanie. Díky šicímu stroji prý znovu v sobě probudila kreativní stránku a potom, co se naučila vyrábět vycpaná zvířátka, začala sledovat na Youtube návody, jak si vyrobit šaty.

"Před třemi měsíci se můj manžel zbavoval starého oblečení a na hromadě byla košile, kterou dostal k Vánocům," řekla Stephanie. "Byla jsem na něj naštvaná, protože se chtěl zbavit nového oblečení. Potom jsem držela tu košili a napadlo mě, že bych z ní mohla vytvořit něco nového," vypráví maminka.

Od té doby přešívá staré košile na parádní šaty pro své dvě dcery. Stephanie pak s úměvem říká, že když dcerky vidí nějakou tátovu košili, tak se dožadují šatů. Naštěstí prý mají v okolí mnoho přátel, kteří je starými košilemi zásobují, takže nehrozí, že by tatínek neměl brzy v čem chodit.

Podívejte se do galerie na její úžasné výtvory. Sledovat ji můžete také na Instagramu.

Video: Matka obarvila dvouleté dceři vlasy narůžovo

Recenze: Čtenářka Dita vyzkoušela s dcerou knihu Tvoříme z filcu
Knoflíkové tvoření s dětmi: Zabaví je, když je venku ošklivo
GALERIE: Miska, ze které se jídlo nevysype, a dalších 25 vychytávek. Tyto věci vám ulehčí život s miminkem

 

 

Témata: Tvoření, Váš domov, Dcery, Šaty, Zvířátka, Nové oblečení, Šicí stroj, Koš, Staré oblečení, Wall, Poporodní deprese, YouTube, Výtvarná výchova, Dvouletá dcera, Maminka, Dcera, Kos, Stephanie, Star, Manžel, Knoflík, Oblečení, Skvělý způsob, Gen, Učitelka