Maminka.czKrálovská rodina

George a Charlotte fandili rodičům při závodu v plachtění. Kdo vyplázl jazyk?

redakce 9.  8.  2019
To jsou ale roztomilí námořníci! Princ George a princezna Charlotte se ukázali zase po delší době na veřejnosti. Fandili svým rodičům, kteří se účastnili charitativního závodu v plachtění. Kdo z nich se ukázal jako největší zlobidlo?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Princ William a jeho manželka Kate se účastnili charitativního závodu v plachtění na jedné z osmi regat. Jejich rozkošní potomci celý závod sledovali z dálky spolu s babičkou Carol Middletonovou.

Charlotte sice na první pohled vypadá jako roztomilá princeznička, názorně všem ale předvedla, že ne nadarmo je považována za největší dračici v královské rodině. Když ji maminka Kate vyzvala k tomu, aby zamávala davu fanoušků, Charlotte na všechny pořádně vyplázla jazyk.

Královské děti podle zvěrokruhu: kdo je nejvíc paličatý a co je čeká v životě?

Pozadu se svými grimasami nezůstal ani malý rošťák George, který nedávno oslavil šesté narozeniny a už mu začaly vypadávat mléčné zuby. Bez předních dvou řezáků vypadal trochu jako malý upír. 

Všechno nejlepší, Georgi!  Podívejte se na nové fotky už šestiletého prince
Témata: Děti, Slavní rodiče, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rodiče, Královská rodina, pláč, Charlotte, Upír, KDO, Plachtění, Kate, Princ William, Plac, Jazyk, Závod, Grimasa, Rošťák, Princ George, Princeznička, Zvěrokruh