Maminka.czSourozenci

George a Charlotte se přijeli podívat na nejmladšího brášku do porodnice

redakce 23.  4.  2018
Královští sourozenci princ George a princezna Charlotte se před pár minutami přijeli podívat na svého brášku, který se narodil dnes dopoledne.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Její Výsost vévodkyně z Cambridge bezpečně porodila syna v 11:01. Váha dítěte je 3,8 kilogramů. Vévoda z Cambridge byl u porodu přítomný. Její výsost i její dítě jsou oba v pořádku," oznámila královská rodina na Twitteru.  Radostnou novinu si mohou lidé přečíst i na stojanu před Buckinghamským palácem.

Jméno chlapce zatím královská rodina tají. Veřejnost se ho dozví později. Ve hře jsou podle některých médií jména Philip, James, Albert, Arthur (Charlesovo a Williamovo prostřední jméno).

První fotky královského miminka! Kate s Williamem ukázali druhého syna

VIDEO: Je to kluk! Podívejte se, jak Buckinghamský palác oznámil narození dítěte

Po krátké návštěvě opustily královské děti porodnici, kde William poděkoval personálu za skvělou péči o Kate a novorozené miminko. Kensingtonský palác také potvrdil, že Kate opustí porodnici ještě dnes.

Vévodkyně Kate porodila třetí dítě. Je to kluk! Jaké bude mít jméno?
Témata: Slavní rodiče, Porodnice, Královská rodina, Sourozenci, Buckinghamský palác, George, William, Bráška, Georg, Pór, Charlotte, Princezna, Radostná novina, NEJ, Kate s Williamem, Cambridge, Výsost, Charles, Twitter