Maminka.czHalloween

Halloweenské kostýmy pro nosící rodiče nemají chybu. Pro inspiraci se podívejte do fotogalerie

Chystáte se na halloweenskou oslavu a máte doma malé miminko, které je vám líto nechat ležet jen v kočárku, nebo jednoduše dáváte přednost nošení? V tom případě pro vás máme skvělou inspiraci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Halloween, i v našich zeměpisných šířkách čím dál populárnější svátek, je tu již za pár dní, tak proč si slavnost všech duchů a strašidel zvesela neužít i s těmi úplně nejmenšími?

Vždy nás překvapí kreativita mnohých rodičů. A musíme uznat, že tyto nosicí kostýmy nás opravdu dostaly.  Ne vždy však platí pravidlo, že čím přezdobenější, tím lepší. Někdy stačí opravdu málo a originální kostým je na světě. Přesvědčte se sami.

30 nejúžasnějších kostýmů na Halloween. Frčí filmové postavy z komedií i hororů, kostýmy vyrobíte levně a snadno doma

Podívejte se do fotogalerie a napište nám, který kostým vás nejvíce zaujal. Ten se zombie miminkem nás tedy spíše vyděsil, ale jak se říká: "Proti gustu..."

 

Témata: Galerie, Miminko, Rodiče, Kočárek, Tradice, Halloween, Podzim, oslava, inspirace, Kostým, strašidla, čarodějnice, Zeměpis, Kost, Nosič, Přednost, Fotogalerie, Kos, Originální kostým, Nošení, Zoom, Malé miminko, Šířka, Kočárky na Heureka.cz

Video