Maminka.czHračky pro děti

Hamleys otevírá další patro zábavy se zrcadlovým labyrintem a největším puzzle na světě

Reklama 10.  2.  2017
Hamleys se již zapsalo do srdcí Čechů jako “nejzábavnější hračkářství na světě”. Originální hračky a jejich zábavné předvádění, živé pohádkové bytosti a hlavně skvělé atrakce již rozzářily oči statisícům dětí. Ani ne rok po oficiálním otevření otevírá Hamleys další patro zábavy, kde najdete mimo jiné moderní zrcadlový labyrint nebo největší puzzle na světě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nejmodernější zrcadlový labyrint

Přímo v srdci Evropy, samotném centru historické Prahy, v nejstarším hračkářství na světě naleznete nečekané - nejmodernější zrcadlový labyrint plný skvělých světelných a laserových efektů, zvukových kulis a LCD panelů. Bavte se vlastními odrazy, ale také barvami, zvuky a krásnými motivy, které se střídají na velkoplošných televizích.

Klepněte pro větší obrázek

Princip zrcadlového labyrintu je zajisté všem dobře znám. Co ale vznikne, když tento princip zkombinujete s moderními technologiemi reprodukce zvuku a obrazu?  To posuďte sami! Nyní máte jedinečnou příležitost v hračkářství Hamleys v centru Prahy. Tady na vás kromě moderního zrcadlového labyrintu čeká i zrcadlový sál, kde se můžete zasmát své široké, dlouhé, zdvojené nebo jinak upravené podobě.

Největší puzzle světa je velké 14 čtverečních metrů, váží 20 kilo, tvoří jej přesně 40 320 dílků

Přijďte se pokochat unikátním dílem, které je ojedinělé nejen velikostí, ale také svým motivem. Ten znázorňuje ústřední scény z nejoblíbenějších disneyovek všech dob a vezme Vás na malý historický exkurz, od „Sněhurky a sedmi trpaslíků“ z roku 1937 až po „Lvího krále“ z roku 1994. Najdete zde Mickey Mouse jako čarodějova učně ve „Fantazii“, létajícího slona „Dumba“, „Bambiho“, „Popelku“, věčné dítě „Petra Pana“, Mauglího a Balú z „Knihy džunglí“, „Malou mořskou vílu“ Arielle se svým princem Ericem a „Krásku a zvíře“.

Klepněte pro větší obrázek

Poznámka pro pozorné diváky - do každé scény vpašoval tvůrce puzzle, firma Ravensburger, skrytý symbol Mickey Mouse. Aby je člověk všechny viděl, je třeba se dívat opravdu pozorně… Co myslíte, objevíte je?

Zajímá vás, jak probíhá výroba největšího puzzle na světě?

Témata: Děti, Hračky pro děti, Hračky na Heureka.cz

Video