Maminka.czSlavné maminky

Herečka Alicia Silverstone a její šokující rodičovství: Spí s jedenáctiletým synem v posteli, když byl malý, předžvýkávala mu jídlo

Dita Mrázková 3.  11.  2022
Veganka, bojovnice za práva zvířat, producentka, milovnice psů. A také příznivkyně neobvyklých rodičovských metod. Tím vším je známá herečka, kterou si před lety do svého úspěšného klipu Crazy vybrala kapela Aerosmith. Co všechno prozradila o (ne)tradiční výchově? A co vzkázala všem kritikům?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Je mámou jediného syna Beara Blu, jehož otcem je hudebník Christopher Jarecki. Pár se před několika lety rozvedl, a herečka tak s jedenáctiletým chlapcem žije sama. Na neshody si ale rozhodně nestěžuje, v jednom rozhovoru prozradila, že jejich syna vychovávají oba dva, a i když žijí odděleně, v kontaktu jsou každý den.  

Nedávno prozradila, jak život ve dvou vypadá. A mezi svými fanoušky tak rozvířila vášnivou debatu.

Co bylo její příčinou? Alicia se nechala slyšet, že když byl Bear ještě miminko, krmila ho jídlem, které předtím pečlivě rozkousala. "Doslova se plazí po místnosti a útočí na moje ústa, když jím," napsala k jejich společné fotce před deseti lety.

To samozřejmě vyvolalo spekulace, zda je vůbec vhodné, aby matka svému dítěti předžvýkávala stravu, a jestli to už není moc. Na což Alicia reagovala slovy: "Jsem milující máma. Věřím v lásku, věřím v přírodu, jenže naše společnost se přírody a lásky bojí." 
Dodala, že zveřejněním příspěvku tušila problémy, ale že je jí to vlastně jedno.

Alicia je zarytá bojovnice za práva zvířat a je také veganka. K rostlinné stravě vede pochopitelně i svého syna. Dvojice ráda vaří společně a herečka věří, že zapojení Beara mu umožní lépe pochopit, odkud jídlo pochází.

VIDEO: Pětiletý chlapec vysvětluje, proč nejí maso

Nedávno sdílela na Instagramu video, na kterém její syn připravuje pochoutky z grilu. Pochopitelně ty bezmasé. "Moje (ne tak malé) dítě pro mě dnes večer připravuje grilovačku. Jak jsem mohla mít takové štěstí? Mé srdce (i bříško) jsou plné. A pokud vás zajímá, jak se jídlo připravovalo, šéfkuchař Bear se podělil o svůj tajný recept. A nebojte se! Před vařením pro mámu si umyl ruce!" pochválila svého syna.

Aby nebylo spekulací o její "opičí lásce" (jak vztah mezi ní a synem nazvali někteří sledující) málo, Alicia také přiznala, že i v jedenácti letech s ní spí její syn v jedné posteli. A že vedle společného vaření, cvičení jógy a dlouhých procházek se někdy společně i koupou ve vaně.

Proč se líbáte s vlastní dcerou?! Fotbalista David Beckham pod palbou kritiky kvůli puse! Co na to říká odborník?

No, proti gustu žádný dišputát, říká se. To, co jedni můžou odsoudit jako něco, co je už "přes čáru", může být pro druhé nenahraditelným mateřským poutem. V mateřství prostě jeden metr pro všechny nestačí.

Témata: Střídavá péče, Děti, Slavné maminky, Rodičovství, Péče o dítě a jeho výchova, Mateřství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Výchova, Spánek, Instagram, Rodiče, Syn, Celebrity, Matka, herečka, jídlo, Sociální sítě, Děti slavných, Rozvody, Veganství, šéfkuchař, Klip, Alicia Silverstone, Bear Blu

Video