Maminka.czSlavní rodiče

Herečka Lenka Zahradnická je maminkou. Holčičce dala pohádkové jméno

redakce 21.  8.  2017
Hvězda seriálu Ulice Lenka Zahradnická porodila. Dnes o půl třetí ráno se jí narodila holčička.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tu společně se svým partnerem pojmenovali Jasmína. Pohlaví miminka přitom šťastní rodiče nevěděli do poslední chvíle, protože to nebylo z ultrazvuku patrné.

Jméno Jasmína má perský původ, je odvozené od názvu keře Jasmín.

„Dnes po půlnoci jsem byl svědkem zázraku. Narodila se nám Jasmínka. Jsem na holky moc pyšný, jak to všechno zvládly. Děkuji Lenince za její výdrž a statečnost,“ napsal na Facebook šťastný tatínek Michal Vavro.

Termín porodu měla Zahradnická na konci srpna a s přítelem Michalem si užívali každého bezstarostného dne na chalupě. Společně si občas zajeli do města vyřídit nejdůležitější a rychle zase na venkov.

Kočárek vybírali s předstihem

Naposledy jsme je přistihli, jak si vybírají kočárek. Oba často a rádí tráví volno v terénu, a tak potřebují i sportovní kočárek. Při hereččině výšce to také není jednoduché, ale díky tomu měli jasný výběr.

Na prodejně v MyBabyStore jim byl doporučen kočárek Stokke Trailz, který je jako jeden z mála na trhu určen pro vysoké postavy a základna kočárku disponuje robustním podvozkem. V kombinaci s celkovým odpružením a velkými nafukovacími koly zvládne jakýkoliv terén.

Návrat na televizní obrazovky Lenka zatím neplánuje, ostatně jako nic ve svém životě.

„Uvidíme, jak mateřství budu zvládat, a podle toho se vše bude odvíjet. Je to ta nejdůležitější životní role a tu nechci uspěchat,“ říká Lenka Zahradnická.

„Líbí se mi Stokke filozofie o trvalé udržitelnosti a souladu s přírodou. Už se moc těším na procházky s naším psem Fáňou a miminkem,“ doplňuje herečka.

Oběma rodičům gratulujeme!

Andrea Růžičková ukázala svého chlapečka. Víme, jak se jmenuje
Agáta Prachařová to má za pár. Na náplavce ukázala pěkné bříško
Moderátorka Hana Reinders (Mašlíková) je maminkou. Prozradila i jméno miminka
Gratulujeme! Lejla Abbasová je dvojnásobnou maminkou. Porodila holčičku
Témata: Slavní rodiče, herečka, Herec, jméno, Pohlaví miminka, Lenka Zahradnická, Michal Vavro, Udržitelnost, Lenk, Seriál, Holčička, Len, Maminka, Lejla Abbasová, Termín porodu, Mateřství, Základna, Hana Reinders Mašlíková, Terén, Jasmina, Šťastný rodič, Poslední chvíle, Venkov, Sportovní kočárek, Pohádkov