Maminka.czSlavné babičky

Herečka Lucie Benešová se stala v 47 letech babičkou. Které další slavné ženy se vnoučat dočkaly také brzy?

Dita Mrázková 2.  5.  2022
Před pár dny vysekla své adoptované dceři poklonu za porod a na počest své prvorozené vnučky bouchla šampaňské. Že je babičkou, by jí hádal málokdo. Stejně jako dalším známým ženám, které se staly babičkami před padesátkou. Které to jsou?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Smrt vnuka, asistence své dceři při domácím porodu i zkušenost s potraty vlastních dětí. Tím vším si prošly úspěšné ženy, které se staly mladými babičkami. V galerii najdete nejen jejich milovaná vnoučata, ale i dcery, díky nimž dostal jejich život jiný rozměr.

Lucie Benešová (47)

Herečka se stala před pár dny babičkou díky dvaadvacetileté adoptované dceři Sáře. Radostnou zprávu sdílela čtyřnásobná máma na Instagramu. „Jsem babička!!! Jupí! Ta radost a štěstí se nedá popsat. Slavíme a těšíme se, až tě uvidíme, naše nejmilejší holčičko na světě! Sárinko, dcerko, jsi pašák, Honzíku, zeťáku, gratulujeme!!!!“ Holčička dostala jméno Melánie a Lucie se nechala slyšet, že už se nemůže dočkat, až svou malou vnučku "poňuchňá". Vedle Sáry má ještě pětadvacetiletého syna Luciána, který je také ženatý, a tak je dost možné, že se Lucie stane brzo dvojnásobnou babičkou. Ze vztahu s hercem Tomášem Matonohou má ještě syna Štěpána a dceru Laru.

VIDEO: Návštěva u Lucie Benešové

Témata: Porod, Syn, Dcera, Babička, herečka, matka a dcera, Moderátorka, Smrt dítěte, Jessica Alba, Harper, Lucie Benešová, Charakter, Potrat, Porod doma, kontrakce, Martina Gavriely, Michael Jackson, Priscilla Presley, Nicolas Cage, Sára, vnuk, Marcus Tran, Lucia, sebevražda, Assisi

Video