Maminka.czSlavní rodiče

Herecký pár Megan Fox, Brian Austin Green a jejich tři synové: Rodinu, která se rozpadla, elegantně stmelila "macecha"!

Dita Mrázková 22.  6.  2022
Když se máma s tátou rozhodnou, že už nebudou žít společně, nejvíc to odnesou jejich potomci. Jenže když se ti dva rozumně dohodnou, a navíc když se do toho šikovně vloží nová "teta", žádné trauma se konat nemusí. Přesně takovou zkušenost mají synové bývalého hvězdného páru!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Byla to láska jako trám. Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 a sexy kráska s uhrančivýma očima tvořily pár přes deset let. Jsou rodiči tří synů Noaha Shannona, Bodhiho Ransoma a Journyho Rivera. Brian má z předchozího vztahu dospělého syna Kassia. Jenže i přes několik vztahových eskapád a následných usmiřování to páru nakonec neklaplo a rozešel se.

VIDEO: Maminka v porodnici: Může být porod krásný zážitek? Tato rodina je toho důkazem

Žádná "válka Roseových" se ale nekonala. Přestože herečka momentálně randí s poněkud kontroverzním rapperem Machine Gun Kellym, se kterým se letos v lednu zasnoubila – a změnila svou image "na rebelku" – jsou pro ni její 3 synové priorita číslo 1.

A stejně tak je tomu i u Briana. Ten se se svou současnou přítelkyní – tanečnicí Sharnou Burgess – těší na prvního společného potomka a nedávno se v jednom rozhovoru svěřil, jakou úžasnou ženu našel.

"Chodili jsme spolu já a Sharna asi čtyři nebo pět měsíců a ona mě požádala o Meganin telefon. Nevěděl jsem, co má v plánu, ale naprosto mě dostala. Sharna Megan totiž napsala: Ahoj, jsem s tvými dětmi dost často, a proto jestli chceš o mně něco vědět, můžeme si dát kávu a popovídat si," nechal se slyšet herec.

Sexy herci, šarmantní zpěvák a další... Tihle slavní tátové letos čekají nový přírůstek!

Reakce Megan? Údajně Sharně poděkovala za to, jak se jejím synům věnuje, když jsou u Briana. A teď se občas i všichni navštěvují, což prý oceňují především děti.

Sharna vše vysvětlila tím, že je právě pro děti nesmírně důležité vidět, že má jejich táta hezký vztah nejen s novou partnerkou, ale nadále i s maminkou. "Vždycky jsem chtěla velkou rodinu, ale v šestatřiceti už moc času na její zakládání nemám. Potkala jsem ale lásku svého života a tyto krásné děti, pro které jsem nevlastním rodičem, strašně moc miluju. Sleduju, jak rostou, a jsem šťastná, že jsem toho součástí. Miluju být mámou. A je jedno, jestli vlastní nebo nevlastní," svěřila se Sharna.

Brian si tedy rozhodně nemůže stěžovat na nějakou dívčí válku, žárlení nebo intriky. "S Megan se snažíme opravdu hodně, aby naše děti vyrůstaly v pohodě. Snažíme se spolu především komunikovat, organizovat čas, kdy a kdo bude mít děti u sebe, a být co nejflexibilnější. Makáme na tom fakt tvrdě! Vybudovali jsme společně úžasnou rodinu a ani jeden z nás o ni nechce přijít," dodal už brzy pětinásobný táta. 

Témata: Těhotenství, Střídavá péče, Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavné maminky, Slavní tatínci, Mateřství, Rodina, Životy slavných, Rodina a vztahy, Syn, Celebrity, herečka, Herec, Rozvody, Megan Fox, Rozchod, rapper, Brian Austin Green, Noa, Machine Gun Kelly, Bodhi, Meg, Potomek