Maminka.czSlavní tatínci

Herecký veterán Al Pacino se stane v 83 letech počtvrté otcem! Matkou je jeho o 53 let mladší přítelkyně

31.  5.  2023
Tak tato zpráva překvapila asi mnohé hercovy fanoušky. Držitel několika Oscarů a trojnásobný táta, který by mohl být s přehledem zasloužilým dědečkem, se stane po 22 letech znovu otcem! Matkou bude jeho mladičká přítelkyně Noor, která je už v 8. měsíci. Co na sebe herec prozradil ohledně výchovy?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nedávno překvapil sedmým přírůstkem do rodiny další herecký matador, devětasedmdesátiletý Robert de Niro. V těchto dnech se na otcovském výsluní hřeje o pět let starší Al Pacino, malý herec velkých rolí, který exceloval v takových kasovních trhácích jako Kmotr, Zjizvená tvář, Vůně ženy, Ďáblův advokát, Dannyho parťáci a ve spoustě dalších.

VIDEO: HEREC AL PACINO: JAKO DÍTĚ BYL UZAVŘENÝ. HVĚZDU Z NĚJ UDĚLAL KMOTR

Al je v současnosti tátou tří dětí – dcery Julie Marie (33) a dvojčat Antona a Olivie (22). "Jsem vůči svým dětem odpovědný. Jsem součástí jejich života. Kdybych nebyl, bylo by to pro obě strany znepokojující," řekl na adresu svých dětí.

Klepněte pro větší obrázek

Brzy se však stane otcem čtyřnásobným. Jeho 29letá přítelkyně Noor Alfallah, se kterou žije od loňského roku, přivede na svět jejich společné dítě už za pár týdnů.

Žádný z hercových starších potomků ještě není rodičem, takže slavný herec nemohl čerpat nové zkušenosti coby případný dědeček. Stát se tátou po dvaadvaceti letech, navíc v tak požehnaném věku, to je přece jen úplně jiná disciplína. Navíc v době, kdy Alův čtvrtý potomek dokončí střední školu, bude jeho tátovi rovná stovka. 

Ale kdo ví, třeba se herec své nové role ujme se vší vervou a životním elánem, kterými je v Hollywoodu proslulý.

Témata: Těhotenství, Láska a vztahy, Slavní tatínci, Rodičovství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Celebrity, Matka, tatínek, Herec, Otec, Hollywood, Oscar, Robert De Niro, Al Pacino, Výsluní, Kmotr, Danny parťák, Táta, Veterán, Olivie, Elan, Přítelkyně, Ďábel, Anton