Maminka.czZdraví

HiPP BIO Combiotic – nová generace mléčné kojenecké výživy

Reklama 21.  5.  2012
HiPP BIO Combiotic – nová generace mléčné kojenecké výživy
HiPP BIO Combiotic – nová generace mléčné kojenecké výživy s unikátní kombinací prebiotik, probiotik a esenciálních omega 3-mastných kyselin.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na základě nejnovějších poznatků z výzkumu mateřského mléka vyvinuli vědci z oddělení pro vývoj dětské výživy společnosti HiPP novou generaci mléčné kojenecké výživy – HiPP Combiotic®, která je určena pro zvláštní výživu dětí.

HiPP BIO Combiotic® obsahuje unikátní kombinaci prebiotik a probiotik podle vzoru mateřského mléka, navíc je v BIO kvalitě.

  1. PRAEBIOTIK: prebiotická vláknina (GOS*) podle vzoru mateřského mléka. Tato prebiotická vláknina podporuje zdravou střevní mikroflóru.
  • galaktooligosacharidy získané z laktózy
  1. PROBIOTIK: kultury kyseliny mléčné, izolované z mateřského mléka. Mateřské mléko obsahuje množství probiotických kultur, které mohou být individuálně rozdílné.
  1. Omega-3 - esenciální omega-3-mastné kyseliny, které jsou obzvláště důležité, protože jsou potřeba pro vývoj mozku a nervových buněk a tím pro zdravý růst Vašeho dítěte, ale tělo si je neumí samo vytvořit.

Špičková BIO kvalita

Jsme přesvědčeni o správnosti používání přísně kontrolovaných biologických přísad. Při výběru surovin samozřejmě dodržujeme přísná legislativní nařízení pro mléčnou kojeneckou výživu, dokonce kontrolujeme ještě přísněji, než je předepsáno zákonem. Více než 600 kontrol u každé výrobní šarže zajišťuje co největší bezpečnost Vašeho dítěte.

HiPP BIO pečeť garantuje nejvyšší kvalitu a převyšuje požadavky kladené EU na BIO produkty.

Snadný přechod

Na mléčnou kojeneckou výživu HiPP BIO Combiotic® můžete bez obav přejít z jakékoliv jiné mléčné výživy. Pokud by se při přechodu na HiPP BIO Combiotic® změnila konzistence stolice, je to pro tento produkt typické, protože může vést na základě prebiotické vlákniny (GOS) k řidší stolici, podobně jako výživa mateřským mlékem.


Více informací o výrobcích HiPP naleznete na www.hipp.cz

Témata: Zdraví, Zdraví na Heureka.cz