Hlasujte: Které královské miminko je hezčí?

Iva Endrychová 5.  5.  2015
Britská královská rodina se rozrostla o princeznu Charlotte. Nedá nám to a připravili jsme pro vás anketu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Každé dítě, byť pochází od stejných rodičů, vypadá po narození trochu jinak. Některé je celé pomačkané, jiné už má vlásky, ale pro každou mámu je čerstvě narozené miminko to nejhezčí a chtít po ní, aby řekla cokoliv jiného, je nepředstavitelné. Ale ostatní příbuzenstvo rádo porovnává, které z dětí bylo po narození krásnější a zda má oči po mamince nebo nos po tatínkovi. Pojďme si tedy tak trochu hrát. Kdo byl podle vás hezčí miminko? George nebo malá Charlotte? 

Princ George

Jako první se 22. července 2013 narodil vévodkyni a vévodovi z Cambridge George Alexander Louis. Veřejnosti ho však představili až téměř dva dny po porodu. "Je to velký kluk a docela těžký," prohlásil jeho tatínek princ William tehdy před novináři. Poté nasedli do auta a odjeli domů. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

 

Princezna Charlotte

To malá Charlotte Elizabeth Diana, která se narodila 2. května 2015, si svůj první veřejný výstup odbyla jen pár hodin po narození. Pyšní rodiče s ní vyšli před soukromé křídlo Lindo nemocnice St. Mary´s. Venku se zdrželi jen pár minut a hned zase zašli. Princezna celou dobu spokojena spinkala v maminčině náručí. Ještě ten samý den však celá rodinka odjela do Kensingtonského paláce. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Foto: Profimedia.cz


Mohlo by vás také zajímat: 

Seznamte se s britskou princeznou!
Představujeme vám její Výsost Charlotte Elizabeth Dianu of Cambridge
Témata: Král, Mimi, Narozené miminko, George Alexander Louis, Královské miminko, Diana, Velký kluk, Elizabeth Diana, Hlas, Princ William, Křídlo, Cambridge