Maminka.czMaminka roku

Hledá se Maminka roku 2019! Poslední šance se přihlásit, pojďte do toho!

redakce 27.  4.  2019
A je to tady! Právě začíná další ročník naší úspěšné soutěže Maminka roku, v němž můžete vyhrát ceny za celkem 800 000 korun. Opět hledáme vítězky tří kategorií – Maminku hrdinku, Maminku blogerku a Maminku podnikatelku a navíc celkovou vítězku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Výjimečná soutěž Maminka roku plná dojemných, silných i inspirativních příběhů je zpátky. Pro vítězky je připravena nejen redakční spolupráce, ale také spousta hodnotných cen za osm set tisíc korun. A můžete se jimi stát klidně i vy! Podívejte se SEM, co všechno můžete vyhrát. 

Myslíte, že byste si tento titul zasloužila? Znáte ve svém okolí maminku, která by mohla na titul aspirovat? Pošlete nám svůj nebo její příběh. Maminky se mohou se svým příběhem do soutěže přihlašovat na internetových stránkách buď samy, nebo mohou být nominovány blízkou osobou, která tak činí s vědomím nominované maminky. Účastníkem soutěže se stává jak maminka, tak osoba, jenž maminku do soutěže nominovala. Podrobná pravidla na stránkách soutěže ZDE.

Syn Bernatského chce bubny. Tímhle videem bavil moderátor publikum na Mamince roku

Soutěžit můžete ve třech kategoriích:

Maminka hrdinka

Maminka, která dokázala vzdorovat osudu. Maminka, které život přichystal cestu plnou překážek. Maminka, která zvládla složitou životní situaci. Například maminka pečovatelka, samoživitelka… Jste to vy?

Speciální cena pro vás: ateliérové profi focení i s dětmi

Maminka blogerka

Maminka, která si díky mateřství založila mateřský blog či vlog. Maminka, která sdílí a inspiruje svým životem na internetu a sociálních sítích. A nezáleží na počtu followerů… Jste to vy?

Speciální cena pro vás: spolupráce s webem maminka.cz

Známe Maminku roku 2018! Stala se jí hrdinka Kristýna Tomečková

Maminka podnikatelka

Být ženou podnikatelkou je obtížné. Být maminkou podnikatelkou ještě náročnější. Maminka, která rozjela vlastní byznys i s dětmi. Maminka, kterou inspirovalo mateřství a postavila se na vlastní nohy… Jste to vy?

Speciální cena pro vás: inzertní prostor v časopise Maminka

Přihlášky do soutěže můžete přes web maminka-roku.cz posílat do 28. 4. 2019 (nezapomeňte kromě příběhu přiložit i profilovou fotografii).
Z vašich přihlášek vybereme 10 semifinalistek z každé kategorie.

Jména semifinalistek vám představíme na webu i v časopise od 16. 5. 2019.
Tímto dnem začíná i hlasování. Pro jednotlivé kandidátky můžete hlasovat
na webu maminka-roku.cz do 14. 7. 2019. 

V říjnu 2019 se uskuteční slavnostní galavečer s vyhlášením vítězek všech
3 kategorií a jedné absolutní vítězky – držitelky titulu Maminka roku 2019.

Maminka roku: Takhle se vyhrávalo před rokem! Připomeňte si loňské vítězky

Stejně jako loni má každá ze tří soutěžních kategorií svou patronku z řad VIP maminek. Ty v průběhu soutěže udělí jedné ze semifinalistek z každé kategorie takzvanou „divokou kartu“, a zviditelní tak její příběh.

Andrea Kerestešová Růžičková, patronka  kategorie Maminka hrdinka

Neztrácet naději a ve své víře být vzorem pro všechny další – taková by měla být Maminka roku. Výběr nebude jednoduchý, ale rozhodne přirozenost. Vyberu nejlepší neherečku!

Marika Šoposká, patronka  kategorie Maminka blogerka

Maminka roku by podle mě měla oslovit a inspirovat co nejvíc lidí. Měla by to být osobnost s poselstvím. Každá to svým způsobem splňuje, takže bude těžké vybrat tu top.

Tamara Klusová, patronka  kategorie Maminka podnikatelka

Pro mě je Maminkou roku každá z maminek. Každá z nás si takové ocenění zaslouží. Velkou roli u mě proto sehraje až osobní setkání. I tak bude ale rozhodování hodně těžké!

Témata: Slavní rodiče, Časopis Maminka, Mateřství, Maminka roku 2019, Maminka blogerka, Internet, Poslední šance, Průběh soutěže, Speciální cena, Videoreportáž, Vyhlášení, Rozhodování, Tamara Klusová, Patronka, Marika Šoposká, Oslo, Semifinalistka, Maminka, Kampaň, Příběh, Kerestešová Růžičková, Maminka Podnikatelka, Pečovatelka, Maminka hrdinka, Follower