Maminka.czNovorozenec

Hledali jsme pro vás nejkrásnější oznámení o narození miminka

Adéla Vedralová 5.  1.  2013
Hledali jsme pro vás nejkrásnější oznámení o narození miminka
Všichni příbuzní i přátelé spolu s vámi prožívají poslední dny vašeho těhotenství a každou chvíli kontrolují své telefony, maily nebo sociální sítě. Netrpělivě čekají na zprávu, že už je miminko na světě. Určitě už teď přemýšlíte, jakou formou a jakým textem svého potomka do společnosti uvedete. Máme proto pár klasických i originálnějších tipů, jak si se situací poradit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oznámení formou hromadné SMS:

Tak už konečně vím, jak je na světě hezky a také, jak vlastně vypadá máma z venku. Jmenuji se (jméno), měřím xx cm, vážím xx kg. Nic mi nechybí a těším se na vás!

Ahoj, tak jsem se dnes poprvé probudil/a na tomto světě! Moc se mi tu líbí, i když za mě zatím většinu věcí dělá maminka. Však to rychle doženu! Zatím mám xx kg, měřím xx cm a jmenuji se (jméno). Brzy se seznámíme!

BUDE SE VÁM HODIT: Charakteristické známky pro novorozence (aneb co by vás nemělo zaskočit a co rychle vymizí)

Pokud jste si dnes v (čas) cestou kolem porodnice xx říkali, co je to tu za povyk, nejspíš jste slyšeli první silný pláč mé/mého (jméno). Má xx cm a váží xx g. Oba jsme v pořádku!

Status na Facebooku/Twitteru:

A je to venku! Po dlouhých 39 týdnech pohodlného pobytu v mém bříšku se (jméno) rozhodl/a vyrazit prozkoumávat svět z nové perspektivy. První obhlídku učinil/a (datum a čas) a nám tím otevřel/a zcela novou životní kapitolu. Už vím, že štěstí váží xx g a měří xx cm!

Není nic krásnějšího, než se poprvé probudit jako maminka vedle svého čerstvě narozeného miminka. To už ode dneška vím i já, protože se mi právě narodil/a (jméno+ váha a míra). Jsme v pořádku a šťastní!

Neptejte se mě pořád, jestli mám strach z porodu… Protože teď už můžu odpovědět, že ne! Mám ho totiž zdárně za sebou. V xx hodin jsem na svět přivedla malý zázrak vážící xx a měřící xx jmeném (jméno). A nyní si prosím odpusťte otázky ohledně detailů z porodního sálu:-)!

Osobní oznámení nejbližším:

Milá babičko a dědečku, je tomu pár minut, co jsem poprvé zjistil/a, jak je na světě krásně. Mamka s taťkou vypadají celkem dobře, tak jsem teď nejvíc zvědavý/á na vás. Vaše vnučka/vnouček (jméno + míra + váha).

Milá maminko, doufám, že mi nebudeš mít za zlé, že tě ode dneška budeme oslovovat jinak. Právě se narodil/a (jméno) a bude na tebe už brzy volat BABI!

Celých 9 měsíců vám „tajně“ chystáme překvapení a dnes se na něj můžete přijít podívat osobně do porodnice xx. Uvítá vás vaše vnučka/vnuk (jméno + míra + váha). Už se na vás moc těší!

Máte i vy nějaké tipy na krásné a originální oznámení o narození miminka? Sem s nimi!

Témata: Děti, Porod, Miminko, Novorozenec, Naše tipy, oznámení, Vaš, Nejkrásnější, Narození, Vnouček, NEJ, Originální oznámení, Mimi