Maminka.czMaminka roku 2020

Hledáme Maminku roku 2020! Nejste to náhodou vy? O tohle se soutěží

Radka Wallerová 17.  3.  2020
Hledáme Maminku roku 2020! Nejste to náhodou vy? O tohle se soutěží
I když je teď život v mnoha ohledech jiný než obvykle, některé věci zůstávají. Třeba naše soutěž Maminka roku, jejíž další ročník startuje právě dnes.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vyhlašujeme již 3. ročník výjimečné soutěže plné dojemných, silných i inspirativních příběhů. Znáte ve svém okolí maminku, která by mohla na titul aspirovat? Myslíte, že byste si tento titul zasloužila vy sama? Přihlaste se a můžete vyhrát skvělé ceny v celkové hodnotě 800 000 korun

Některé věci teď dělat nemůžeme, ale některé ano. Některé dokonce dělat musíme i nadále v míře mnohem větší než obvykle – starat se celé dny o děti včetně školáků, pomáhat seniorům s nákupy, myslet na to, jak uchránit naši rodinu před nákazou koronavirem. 

I tady se ukáže, jak skvělé jsme, jak skvělé jsou mnohé z vás – i proto vyhlašujeme další ročník soutěže Maminka roku –všechny potřebné informace najdete na webu soutěže ZDE

My doufáme, že to zase bude krásné a dojemné, jako předchozí dva ročníky. Pamatujete? Tady připomínáme článek s nejsilnějšími momenty ze soutěže Maminka roku 2019. 

Nejsilnější momenty z Maminky roku 2019: Nechte se taky dojmout

Tak jako v minulých ročnících se bude soutěžit ve třech kategoriích: krom celkové vítězky hledáme Maminku blogerku, Maminku hrdinku a Maminku podnikatelku. 

Zvažujete přihlášku? Přihlásit se do soutěže Maminka roku 2020 můžete on line TADYNení spěch, můžete si to rozmyslet. Přihlašování začíná právě dnes a běží až do 27. dubna 2020. 

Mateřská dovolená 2020: Kalkulačka mateřské
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Časopis Maminka, Soutěže, Maminka roku 2020, Skvělá cena, Maminka, Ročník, Koronavirus, Soutěž, Web soutěž, Celková vítězka