Honza Musil si zamiloval Apartmány Medvědín ve Špindlerově Mlýně

Reklama 16.  12.  2014
Honza Musil, moderátor (47) je aktivní člověk, který se narodil v Brně, oženil se a se svojí dnes již bývalou ženou vychoval dvě dcery Lucii a Veroniku. V současné době jej stále častěji potkáváme ve Špindlerově Mlýně. Zeptali jsme se ho tedy, proč se rozhodl pro apartmán v lokalitě Medvědín ve Špindlerově Mlýně.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Není tajemstvím, že se vám zalíbil Medvědín v Krkonoších a nově postavené apartmány?

To je pravda. Když jsem o nich slyšel, váhal jsem, vždyť již mám dům na vesnici u Mělníku. Nedalo mi to a jeden víkend jsme zajeli do Špindlu. Jak jsme přijeli k Apartmánům Medvědín, byli jsme mile překvapeni. Krásná architektura, dřevo, sklo a kámen - to vás prostě dostane a pohltí. Opravdu jsem něco takového nečekal.

Proč ale zrovna Medvědín? Určitě se ve Špindlerově Mlýně najde řada jiných možností?

Asi najde, ale je to to, co jsem už říkal. Dostane vás ta krása, výhledy, vlek hned vedle. V areálu krásné prostředí včetně jezírka a všude kolem klid a vůně lesů. Dokonce slyšíte šumět Labe, které protéká kolem. Hned jsem si představil, jak jsem jako malý kluk chytal s kamarádem v řece pstruhy. A představte si, oni tady byli také.

Bylo složité si vybrat správný apartmán?

Ano bylo. To proto, že každý je trošku jiný a všechny mají to své dobré. A tak jsem si všechno prošel jednou, dvakrát a po třetí a zjistil jsem, že je to dobrá investice a jeden menší apartmán jsem si pořídil.

Říkáte menší. Proč ne větší?

Víte, musíte si říci, co od bydlení v Krkonoších očekáváte. Já vím, že budu na místo jezdit maximálně s partnerem, nebo tam pojedou moje dcerky, anebo apartmán pronajmete. Proto mi stačí jeden menší. Jsou ale rodiny, které tam chtějí trávit celé léto s potomky a tak volí větší variantu.

Klepněte pro větší obrázek 
© Patrik Pumr

Doslechli jsme se, že Apartmány Medvědín získaly několik ocenění v realitních soutěžích. Víte o tom?

To víte, že ano. Je to neuvěřitelné, protože triumfovaly ve všech realitních soutěžích, do kterých byly přihlášeny. Nepamatuji si to přesně, tak ty ceny přečtu, abych to nepopletl, připravil jsem se na Vás. Tak tedy vyhrály 2 ceny v soutěži Realitní projekt roku 2014, a to Cenu odborné poroty a Cenu veřejnosti v regionu Královehradecký kraj, v prestižní soutěži Best of Realty 2014 to natřely všem konkurentům a to 1. místem v kategorii Cena čtenářů mediálních partnerů a v soutěži CIJ Awards Czech Republic se staly vítězem kategorie Nejlepší rezidenční development. Opravdu, klobouk dolů! (smích)

Budete o Vánocích ve Špindlu?

Plánujeme, že se tam na pár dní otočíme. Doufám, že bude sníh, abych mohl vyzkoušet, kolik je to vlastně kroků k lanovce na Medvědín. Také jsem dostal pozvánku na Den otevřených dveří, který bude 29.12.2014. Připravují i pěkný program, budou tam mít sněžné skútry nebo čtyřkolky, tak je půjdu vyzkoušet. Vždyť se také můžete zastavit. Aspoň budete mít možnost podívat se do komplexu, který dostal tolik ocenění a třeba si nějaký apartmán vyberete. Aby ne, jsou krásné … (smích)

Klepněte pro větší obrázek 
© UBM Bohemia