Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na březen

Irena Forejtová 1.  2.  2015
Podívejte se, co máte pro měsíc březen vepsáno ve hvězdách.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Toužíte po slávě a obdivu opačného pohlaví. Jste plní sil a zdravotně se cítíte výborně. Pokud vám ke štěstí chybí jen peníze, nejste na tom až tak špatně. Ostatně, konečně se dočkáte většího obnosu, který měl být na vašem účtu už dávno. Od druhého týdne nebude postavení planet nejlepší, co se týče finančních a společenských úspěchů. Věnujte se raději tyto dny rodině, partnerovi, dětem či rodičům. Pokud máte partnera Raka, Štíra či Býka, těšte se na mimořádné milenecké zážitky.

 

Býk (21.4. - 21.5.)

Na začátku měsíce buďte opatrní na sebe i na své děti, hrozí menší úrazy. Nesedejte si raději ani za volant. Nejlépe uděláte, když si vezmete dovolenou a strávíte pár dnů někde na chatě či na chalupě. Vyhýbejte se Beranům a Váhám, mohli byste se s nimi dohadovat. Ostatní v okolí budou vaše bláznivé plány přijímat se shovívavým úsměvem. Měli byste si uvědomit, že některé z nich můžete uskutečnit jen ve vaší fantazii. Přesto se svých imaginárních projektů nevzdávejte a jděte rovnou za svým cílem. On se některý z nápadů přece jen ujme.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Začátek měsíce zřejmě nepřivítáte v té nejlepší náladě. Vaše náladovost zapříčiní i menší nedůvěru v sebe sama i k druhým. Navíc začnete být nespokojeni v partnerském vztahu, protože zjistíte, že si najednou nemáte co říct. Po zdravotní stránce vás zaskočí drobná nepříjemnost a prožijete více strachu, než bude nutné. Vaše současné rozpoložení může vyřešit tichý koutek o samotě, kde si budete moci o všem popřemýšlet. Komplikovanou osobní záležitost může objasnit jistá překvapivá zpráva od vašich známých.

 

Rak (22.6. - 22.7.)

Nekomplikujte si vztahy zbytečnými hádkami a kontrolujte své emoce. Kdyby bylo všechno jen černobílé, byl by život příliš snadný a fádní. Jen si koledujete o žaludeční potíže a začínáte mít pověst škarohlída. Podívejte se ven, vždyť je jaro, začíná všechno kvést a tak se pokuste i vy na sobě něco změnit. Změňte si účes, udělejte něco, co jste nikdy neudělali nebo to, o čem sníte celý život. Sportujte, vzdělávejte se, najděte si nějaké hobby nebo vyhledejte kamarádku z dětství. Prostě, neřešte prkotiny a žijte!

 

Lev (23.7. - 22.8.)

Občas se vám stává, že si kancelář pletete s křeslem u televize - sedíte, sedíte a tupě hledíte na monitor. Dejte si pozor, aby vás nechytil šéf, unavené pracovnice na hodinu propouští. Zkuste se více těšit ze života, choďte hodně do přírody nebo si dopřejte radost zdarma, například jarní východ či západ slunce, procházku parkem (třeba i s domácím mazlíčkem) či lenošení o polední přestávce v parku na lavičce. A konečně proč si neudělat pracovní piknik? Kolegové i šéf takovou iniciativu velmi ocení.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

V životě hledáte rovnováhu a spravedlnost. To je skutečně těžké a rovná se spíš posláni než racionálnímu uvažování. Je na čase se podívat pravdě do očí, protože celková situace vám není vůbec nakloněna. Hlavní příčinou je váš zhoršený zdravotní stav, který vám brání soustředit se na profesionální záležitosti, ke kterým neumíte přistupovat jinak než s maximálním nasazením. To neprospívá ani vám a ani vašim nejbližším, protože „nespravedlnost“ světa si ventilujete právě na nich. A mimochodem, ten chlap, se kterým si píšete na chatu, píše podobně krásné věci i dalším šesti.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

V novém měsíci by se vám mělo dařit až na nějaké maličkosti vcelku dobře. Nic však nepodceňujte, zejména zdravotní potíže a partnerské neshody. Můžete samozřejmě všechno ovlivnit, buďte však připraveni na cokoliv, a podle toho se také zařiďte. Dávejte pozor na svoji dobrou pověst, začínají se o vás šířit nepříjemné řeči. Pokud vám to vadí, raději se včas ohraďte. V rodinném kruhu ponechte povinnosti v domácnosti na partnerovi a dětech. Nemusíte se obávat, že by nezvládli i domácí práce, které jsou jen vaší doménou. Vyšetřený čas věnujte sportovním aktivitám.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Na hodnotě získá v tomto období vše, co vlastníte. Nechlubte se však příliš, protože pýše předchází pád. Na drobný dárek pro partnera však rozhodně nezapomeňte. Co zajít spolu na večeři nebo do útulné vinárny s hudbou a tancem?  Udělejte vše proto, abyste jim vynahradili jejich trpělivost a snahu pomáhat vám v období, kdy se vám nedařilo. Pozvěte si na víkend dobré kamarády a přátele a prožijte společně příjemné chvíle plné smíchu a pohody. Zdravotně jste na tom výborně, tak si naplno můžete dopřát i zvýšenou fyzickou aktivitu. Jakou? Volba je jen na vás.

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Dejte vašim partnerům po tyto dny prostor, aby se mohli realizovat podle jejich vlastních představ a věřte jim, že to co udělají, bude výhodné i pro vás. Pokud vás požádají o malou výpomoc, neodmítejte ji. Ve vaší rodině všechno funguje, tak se snažte tuto pohodu nepokazit nějakou nepřiměřenou reakcí nebo neuváženým slovem. Zaměřte proto raději pozornost na něco pěkného a užitečného, jako je dobrá kniha nebo se vydejte někam ven, jen tak kam vás oči povedou. Uvolněte se. O zdraví si nemusíte dělat starost, je v absolutním pořádku.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nepomáhejte bezhlavě všem dokola. Nezapomínejte, že dobrý skutek nezůstane nepotrestán. Pokud uvažujete o koupi auta, karty jsou na vaší straně. Auto z druhé ruky bude spolehlivé, takže se nemusíte finančně zruinovat. Jarní pohodu prožijete v klidu, v pohodě a lásce. Budete mít méně práce a tak si můžete dovolit odpočívat nebo se věnovat nákupům dárků. Zkrátka bude čas dělat to, co vás baví a děláte to rádi. Také se vám podaří prosazovat vaše představy o tom, co by se mohlo doma změnit nebo zlepšit.

 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Nejste typ, který dokáže žít ve stereotypu. Ve vztazích i v práci milujete výzvy. Intelektuální Merkur vám dodá schopnosti i energii, proto právě nyní popřemýšlejte o svých zlozvycích. Kouření je dnes stejně nemoderní jako černobílé filmy, neforemná postava přidává léta a zažloutlé zuby vás mohou připravit o lukrativní pracovní místo. Změna zavedeného režimu prospěje vám i rodině. Vždyť si přiznejte, že vaše všední dny jsou šedivě a začínáte si jít vzájemně na nervy. Tak co, pustíte se do toho?

 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Nechtějte spasit celý svět a soustřeďte se na oblast osobních vztahů. Lidé, které tak hledáte, chodí kolem vás. V práci bude nutná vyšší aktivita, i když pracujete opravdu hodně a vytrvale, ale nesetkáte se s příznivou odezvou u vašich nadřízených, ať se budete snažit sebevíc. Snažit se nepřestávejte, situace by se ještě zhoršila. To, co v práci, prožíváte i v soukromí. Jste nešťastní, nespokojení a cítíte se nemilovaní. Nic neřešte ani s partnerem. Jednoduše nechte tyto dny proběhnout, zakalená hladina rybníka se brzy zklidní.

Témata: Chování a vztahy, Horoskop, Dobrá kniha, Merkur, Nákup dárků, Začátek měsíce, Skutek, Překvapivá zpráva, Pracovní místo, Sportovní aktivita, Osobní vztah, Březen, Dobrý skutek, Osobní záležitost