Maminka.czKojenec

Horoskop na červen 2012

Irena Forejtová 1.  6.  2012
Co vás čeká a nemine v následujícím měsíci? Hvězdy vám poradí, a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3.–20.4.)

V milostných záležitostech vás čekají zkoušky trpělivosti, pokud jimi projdete, všechno dopadne dobře. Rada na tento měsíc pro vás tedy zní: nedávejte najevo žádné emoce a věci řešte s klidem. Z počátečního flirtu se vyvine hluboká láska, kterou ani nebudete slovy umět popsat. Také si všímejte více děti, i když si myslíte, že je všechno v pořádku. Zdání může klamat, neboť i ony mají své špatné dny a u některých se mohou vyskytovat i mírné deprese. Poslouchejte co říkají a nabídněte pomoc.

Býk (21.4.–21.5.)

Konečně se vám začne dařit po finanční stránce, je možná i výhra, proto neváhejte a tipujte. Vyplatila se vaše trpělivost, proto s klidem můžete riskovat, peníze, které jste investovali nebo budete investovat se vám vrátí dvojnásobně zpět. V pracovní oblasti dostanete pozvání na konkurz, který dopadne úspěšně. Věřte své intuici, ta vás nikdy nezklame. Řekněte nahlas co cítíte k svému partnerovi, jinak si bude vaše chování velmi špatně vysvětlovat. Také se komukoliv nesvěřujte.

Blíženci (22.5. –21.6.)

Blížencům se bude po všech stránkách velmi dobře dařit. I vaše zdraví se postupně upraví a pocítíte nový příliv pozitivní energie. V milostných záležitostech vás čeká pravá a nefalšovaná láska, která bude založena na pevných základech a nebude to jen chvilkové období plné vášně. Láska je také o porozumění a kompromisech a taková vydrží velmi dlouho. Těšte se ze života. Po zdravotní stránce si dávejte pozor na krk a zánětlivá onemocnění.

Rak (22.6.–22.7.)

Tento měsíc vypovídá o nutnosti podstoupit určité riziko nebo přinést nějakou oběť. Červen je měsícem proměny, charakterizované rozvojem vlastního uvědomění a rozvojem duševních sil, tím dosáhnete vnitřní mír a harmonii. Nerozptylujte zbytečně své síly. V intimní sféře postavení hvězd naznačuje vztah, který nějakým způsobem ustrnul. Situace bude vyžadovat, abyste si uměli přiznat svou bezmocnost a uměli ji vnitřně přijmout. Po každé bouřce jednou vyjde sluníčko.

Lev (23.7.–22.8.)

Máte velmi dobrou ruku ve finančních záležitostech nebo máte nos na velmi výhodné příležitosti pro peněžní transakce. Díky úspěšnému obchodování a obchodním stykům můžete zakrátko očekávat příliv peněz. V zaměstnání vás čekají velmi dobré příležitosti. Pokud jde o milostné záležitosti nemusíte mít žádné obavy. Vyjde i to, co byste nečekali. A partner? Ten si bude lásku užívat také plnými doušky – s vámi.

Panna (23.8.–22.9.)

Připravte se na spoustu životních změn, které budou pro vás velkou výzvou. Největší změny se odehrají v partnerských vztazích. Až teď zjistíte, kdo byl váš skutečný přítel a kdo jen předstíral, že vás potřebuje. Vzhledem k tomu, že nejste prvním znamením ve zvěrokruhu, nebojte se střemhlav a beze strachu pustit do čehokoliv nového. Abyste něco nepropásli, nebude od věci si dělat poznámky do diáře, především zapsat si telefonní číslo, které bude důležité pro další období.

Váhy (23.9.–23.10.)

Mnoho věcí, které byly utajované, zakrátko vyplavou na povrch a vy budete překvapeni, o kolika zajímavých věcech jste nevěděli. Tento měsíc se nedoporučuje uzavírat pracovní a jiné smlouvy. Hlavně se obloukem vyhněte pojišťovákům. V práci si dávejte pozor na výroky kolegů, nejsou k vám upřímní, ale jak se říká, každý máme nějaké ty chyby. V emocionální a intimní sféře vše hovoří o situaci, podle níž vzniká ve vašem partnerském svazku mimořádně silná energie.

Štír (24.10.–22.11.)

Pro všechny Štírky je červen měsícem ve znamení velmi dobré intuice. Je pro vás velmi důležité, abyste jednali tento měsíc otevřeně, aktivně, a hlavně rozhodně ve všech oblastech vašeho života. V lásce vás čeká milé překvapení v podobě krásné esemesky. Po zdravotní stránce jste na tom vcelku dobře, ale nepodceňujte preventivní prohlídky. Překypujete aktivitou a to je ten správný čas zapomenout na pohodlí a udělat něco pro své zdraví a pro svou postavu. Obujte tenisky a vyražte na cyklostezku nebo do přírody. Běhejte, cvičte, skákejte.

Střelec (23.11.–21.12.)

Začněte si konečně věřit a nepochybujte o sobě. Pracovní problémy se dají řešit a máte štěstí, že jsou kolem vás lidé, kterým nejste lhostejní. Dobrým partnerem není ten, kdo vám stále přitakává, ale ten, kdo vám řekne svůj pravdivý a vlastní názor. V milostných záležitostech prožijete drobné radosti a je možné, že vás partner něčím milým překvapí. Například romantickým víkendem. Tak se těšte!

Kozoroh (22.12.–20.1.)

Zpočátku měsíce budete velmi nervózní. I když budete chtít sebevíc, svět neobrátíte naruby. Budete se muset nejprve podívat do svého nitra a začít od sebe samé. To je tajemství úspěchu a spokojenosti v životě. V pracovní oblasti se vám začne dařit, a hledáte-li zaměstnání uspějete na jedničku. Po zdravotní stránce, co se fyzické kondice týče, bude všechno v pořádku, horší situace nastane s psychikou. Udělejte si výlet do přírody a hned přijdete na klidnější myšlenky.

Vodnář (21.1.–20.2.)

Začíná vaše období velkých proměn. I když se vám zdá, že vás štěstí opustilo, nezoufejte, nejhorší už máte za sebou. Chce to ve všech směrech vašeho života odvahu. Když si chcete do bytu nastěhovat nový nábytek, nejprve musíte vyhodit ten starý, a tak to bývá i v životě. Nebojte se, štěstí k vám pomaličku, ale jistě přijde. Možná by stálo za to, zvažovat kroky k samostatnému podnikání, ale rozhodnutí neuspěchejte a vyberte si jen spolehlivé partnery.

Ryby (21.2.–20.3.)

Velký potenciál síly stojí při vás v podobě veřejných institucí a úřadů, který však nesmíte zneužít. Čas vám přináší nejen štěstí a sílu, ale i lidi, kteří vám budou závidět. Nevšímejte si jich, škodí tím jen a jen sami sobě. Ukažte svou odvahu, která je ve vás ukryta. Jděte ve svých záměrech vpřed, ale nezapomeňte přitom sami podporovat druhé lidi a pomáhat jim. Vaše vnitřní síla bude mít velmi příznivý vliv na vaše zdraví.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Chování a vztahy, Dobrý partner, Když si myslit, Pevný základ, Velký potenciál, Pozitivní energie, Vnitřní síla, Transakce, Červen, Pracovní problém, Horoskop, Skutečný přítel, Červ, Určité riziko